• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Cykliczne spotkania Kraków

Który termin pasuje Wam na jakiegos małego spota ?

• 21/22.11.09

Głosów: 19 51.4%
  • 05/06.12.09

Głosów: 9 24.3%
  • inny - jaki ? napisz..

Głosów: 9 24.3%

• Łącznie głosujących
    37

PiterR

Nowy
Auto
Była - AR147..
Krakowianie :D Co Wy na to żeby co jakis czas organizować sobie jakies małe cykliczne spociki ?:) tak wieczorami, w któryś dzień, np co dwa tygodnie ? Wiem że jest dość sporo osób z krk i chętni, mam nadzieję, pewnie by się znaleźli...co Wy na to ? :)

Już parę razy powstawała taka inicjatywa. ;) Z zeszłorocznej ekipy chyba nikt nie został. :D Pamiętam przełom roku 2008/2009 i zaśnieżone lotnisko czyżyny, jak mi wywaliło czynnik chłodzący, bo wisko mi się urwało. ;)

ja jestem jak najbardziej za ;) proponuję najpierw ankietę w jaki dzień a miejsce i godzinę się ustali...

jako ze 29 zapowiada się wiekszy spot w krk to dalem opcje tydzien wczesniej albo tydzien pozniej, ew Wasze propozycje.

hmmm...
21 nie mogę ale 22 jest ok, a na weekend 6-7 nie mam jeszcze grafiku, dopiero będę wiedział w przyszłym tygodniu.... ale na pewno zagłosuje ;)

Ja też nie wiem, kiedy będę miał wolne. Jak będę w stanie, to przyjadę. Jeśli nie - trudno. ;) Ale na śniegu na czyżynach to się poślizgać trzeba. :>

bimski tylko śniegu troche brakuje :P

Co do tematu to zastanawiam sie czy nie lepiej w tygodniu robić cykliczne spoty. Wiadomo że ogolno regionalne sa w weekendy wiec może lepiej dla tych co w weekendy nie moga robic wieczorami po pracy.

Ostatnia edycja:
Co do tematu to zastanawiam sie czy nie lepiej w tygodniu robić cykliczne spoty. Wiadomo że ogolno regionalne sa w weekendy wiec może lepiej dla tych co w weekendy nie moga robic wieczorami po pracy.

heh kurde sam sie troche zamotalem z tym :D bo na poczatku myslalem wlasnie o spotach w tygodniu a dalem opcje na weekend :blink: zaraz to zmienie..

albo i nie zmienie bo sie chyba nie da zmienic opcji ankiety...zamotalem:sad::sad:
to napiszcie moze jakie dni tyg Wam pasuja i mniej wiecej o jakiej porze ? Ja osobiscie byłbym za środą gdzies o godz 18 - 19..

o fajnie, kazda sroda w tych godzinach w pewnym miejscu, kto chce i moze to zaglada, tak maja inne kluby i w miare to funkcjonuje, chociaz zadza sie ze nikt sie nie pojawi to data i godzina jest i na nastepny raz juz jest ok, ja jestem za termin dowolny

Niezły pomysł, jestem za:D Co do terminu to dla mnie nie ma znaczenia, jak tylko będę mógł to przyjade:)

jeśli przyjmiecie starego poczciwego forda to przyjechałbym w miare możliwości :)

no to ustalmy może pierwszy reaktywacyjny cykliczny ( i kto wie jeszcze jaki ) spot na tą środę 18.11.2009r godzina 19.00.

Amortyzatory
Powrót