• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Szukam tapicera do obszycia kierownicy skórą z okolic Krakowa

wojtek7551

Nowy
Auto
Była Alfa Romeo 146 2.0 TS, jest Fiat Bravo II Sport
Dzięki za jakąkolwiek informację. Pozdrawiam

witam kolege . dość dobry tapicer jest okolice Wieliczki kolega tam wozi tapicerki sam. do naprawy i powiem że dosć ładna robota. jakieś dokładniejsze namiary na tapicera w poniedziałek mogę mieć.

ulica kasprowicza - okolice ronda mogilskiego
ulica ruczaj - okolice kapelanki
Nie robiłem ale tez czeka mnie ten zabieg. Ten gosc z kasprowicza ma jakas tam przykładowo obszyta kiere do pokazania. Bierze chyba 300 zł - ale może dało by sie jakąś zniżkę klubowa załatwić :)

Nie robiłem ale tez czeka mnie ten zabieg. Ten gosc z kasprowicza ma jakas tam przykładowo obszyta kiere do pokazania. Bierze chyba 300 zł - ale może dało by sie jakąś zniżkę klubowa załatwić

Tak szczerze 300 zł to trochę drogo ( na allegro są oferty od 120 zł ale niestety trzeba by było wysłać kierownice a ja wolę mieć kontakt "osobisty" z tapicerem:) A poza tym do 156-stki można łatwo znaleźć używkę w bardzo dobrym stanie i napewno tańszą niż trzy stówy.- poszukaj na allegro. Pozdrawiam

witam . to co pisałem to gość ma zakład za Wiśniczem kier. N Sącz za kierownice od 200 do 250zł z jego materiałem . dokładnie nie znam adresu , przez jakiegoś znajomka załatwiałem.

Ja to robię za 120 zł, ale trzeba mi dostarczyć kierownicę do Gorlic. Z Krakowa to nie problem bo mam zaprzyjaźnioną linię autobusową, która jeździ w każdy dzień tygodnia i przewozi mi za darmo. Niestety nie jest to moje jedyne zajęcie, więc cienko u mnie z terminami, ale jak komuś nie zależy bardzo na czasie to możecie pisać na PW. Poniżej przykład kierownic przed i po regeneracji.

Ostatnia edycja:
jak cos to w pszczynie moj ojczym obszywa i tez to robi bardzo ladnie biere 150 zl tylko trza to do pszczyny przywiesc

mi robił kolega Belfer27 i jest mega wypasik :D:D:D aż jak zawsze kierownice miałem w jednej ręce, chce się ją trzymać w dwóch :) nie wspomnę o dodatkowych KM i Nm oraz o 1,5m mniejszym promieniu zawracania :D:D:D

mi robił kolega Belfer27 i jest mega wypasik aż jak zawsze kierownice miałem w jednej ręce, chce się ją trzymać w dwóch nie wspomnę o dodatkowych KM i Nm oraz o 1,5m mniejszym promieniu zawracania

Hehe... wszystko super tylko, że potrzebuje samochód na co dzień także wysyłka odpada. A kupować kierownicę tylko po to żeby mieć na podkładkę to nie bardzo. Pozdrawiam

Hehe... wszystko super tylko, że potrzebuje samochód na co dzień także wysyłka odpada. A kupować kierownicę tylko po to żeby mieć na podkładkę to nie bardzo. Pozdrawiam

Ja mam kierownicę od AR 146, 156 przed FL i do 147 . W każdej chwili można je posłać gotowe i zamienić w pół godziny, ale najlepiej sobie wybrać kolor skóry i nici oraz inne szczegóły na miejscu, więc może ktoś w waszej okolicy wam ładnie i tanio zrobi.

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót