wojtek7551
Nowy
- Auto
- Była Alfa Romeo 146 2.0 TS, jest Fiat Bravo II Sport
Dzięki za jakąkolwiek informację. Pozdrawiam
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Nie robiłem ale tez czeka mnie ten zabieg. Ten gosc z kasprowicza ma jakas tam przykładowo obszyta kiere do pokazania. Bierze chyba 300 zł - ale może dało by sie jakąś zniżkę klubowa załatwić
mi robił kolega Belfer27 i jest mega wypasik aż jak zawsze kierownice miałem w jednej ręce, chce się ją trzymać w dwóch nie wspomnę o dodatkowych KM i Nm oraz o 1,5m mniejszym promieniu zawracania
Hehe... wszystko super tylko, że potrzebuje samochód na co dzień także wysyłka odpada. A kupować kierownicę tylko po to żeby mieć na podkładkę to nie bardzo. Pozdrawiam