OLKUSZ - zapraszamy na spota

Auto
auto na ropa
Witam wszystkich. Chcemy w dniu 27 lub 28.08.2010 zorganizować spota w Naszym rejonie, tj. Olkusz lub okolice. W zależności od ilości uczestników i pogody, przewidziany jest wypad na łono natury, może jakiś meczyk, grill, alkohol we własnym zakresie dla osób nie prowadzących naszych belli!!!! Również możliwy przejazd w okolice Pieskowej Skały, Ojcowa lub na zamek w Ogrodzieńcu i Rabsztynie. To wszystko kwestia ustaleń. Serdecznie zapraszamy wszystkich ALFISTII.

gdzie w rejonie pieskowej jest miejsce na trawce na grilla i na autka ?
( pod maczugą był parking z drugiej strony ulicy ale nie wiem czy nadal jest i był chyba płatny ale też nie wiem w jakich godzinach )

gdzie w ogrodzieńcu - pod samym zamkiem ? tylko tam na dole jest zakaz wjazdu

czy może te skałki pod olkuszem przy drodze olkusz-krk ?

wstępnie zainteresowany

gdzie w rejonie pieskowej jest miejsce na trawce na grilla i na autka ?
( pod maczugą był parking z drugiej strony ulicy ale nie wiem czy nadal jest i był chyba płatny ale też nie wiem w jakich godzinach )

gdzie w ogrodzieńcu - pod samym zamkiem ? tylko tam na dole jest zakaz wjazdu

czy może te skałki pod olkuszem przy drodze olkusz-krk ?

wstępnie zainteresowany

specjalnie dla ciebie bocianku mam idealne miejsce na grill a z boiskiem sportowym, a pisząc o atrakcjach miałem na mysli zwiedzanie a nie grilowanie pod zomkiem. a tak na marginesie to i miejsce sie tam znajdziena alfunie gorzej z grillem.

czyli gdzie ?
skoro jest miejsce na auta to i na grylla się znajdzie

mamy takie miejsce na łonie natury gdzie można furkami podjechać a zwie się Kobylica

---------- Post dodany o godzinie 10:50 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 10:47 ----------

jest miejsce na ognisko, grile, boisko, woda, piasek ( dla dzieci) i swiety spokój...

ta Kobylica to jest gdzieś w okolicy Jaroszowca ?

ja też wstępnie się piszę ale ktoś mnie będzie pilotował jak co na tą Kobylicę

kochani, piszcie też, który termin wam najbardziej pasuje, myślę, że sobota 28-go była by najlepsza, bo i wcześniej można zacząć i się zorganizować.

mamy takie miejsce na łonie natury gdzie można furkami podjechać a zwie się Kobylica

---------- Post dodany o godzinie 10:50 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 10:47 ----------

jest miejsce na ognisko, grile, boisko, woda, piasek ( dla dzieci) i swiety spokój...

Wiec czego chcieć więcej :)

Ja będę na 90%
Miałem pisać na PW do forumowiczów w okolicy żeby dać im znać o zlocie, ale jak widzę to niepotrzebne bo temat się rozwija :)

ja też sie wstepnie pisze :P ale narazie wstepnie bo mam w tych dniach do pracy na 22 :P

a termin pisze sie na 28.08 :P

tylko o której start??:)

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót