Tarnów i okolice- lista forumowiczów.

motyk widzialem dzis Twoja kolezanke u Kazika:D. Pytala o Ciebie:D. Mowila, ze zajezdzasz tam zawsze po pracy taka czerwona alfa:D i wyszlo szydlo z wora

:):):):):):):)

Dodano po 3 minutes:

Wesołych Świąt - zdrowych , spokojnych, obfitujących w ciepło domowego ogniska oraz spełnienia marzeń tych większych i tych mniejszych.
Pozdrowienia dla Wszystkich AlfaHolików :)

Ostatnia edycja:
Panie i Panowie z Racji iż coraz większym zainteresowaniem cieszy się Bicie Rekordu Guinnessa w przejeździe 600 samochodów Alfa Romeo przez Śląsk, jeśli będzie nam dane dożyć tej pięknej daty 1 Maja 2015 r proponował bym aby się zorganizować i dołożyć tzw ''cegiełkę '' :) Wszelkie informacje w naszej Grupie na Facebooku ( https://www.facebook.com/groups/294659394017543/ ) . Planowane miejsce odbycia bicia rekordu to Katowice albo Gliwice. Kolumna jechała by z miejscowości MOP Bratkowice autostradką w kierunku Katowic, na MOPach każdy z poszczególnych miejscowości by się dołączał :) . Pozdrawiam Michał

Witam wszystkich po dluzszej nieobecnosci, kto mnie ma w znajomych to wie czemu... Widze ze nic sie nie zmienilo Pan Piotr dalej o Machowej pisze hehe moze ma tam udzialy i nagania hehe A teraz powaznie odnosnie bicia rekordu, ja sie pisze o ile nie zmusi mnie zycie do sprzedazy Aluni.

Mariusz to czemu chcesz swoją piękność sprzedać ? :(

Mariusz nie sprzedawaj Alficzki a jeśli już nawet będziesz musiał to sam po ciebie do Tarnowa pojadę żebyś pojechał z nami na bicie rekordu :) ps. przed majowym biciem rekordu jest 28 marca zlot w Łężkowicach koło Bochni to też się pojaw (tu masz więcej info na temat 28 marca https://www.facebook.com/events/732408446868658/?fref=ts :)

To juz oficjalnie, rozwodze sie bo moja szanowna jeszcze malozonka znalazla sobie innego 35latka ktorego rodzice utrzymuja i kupili mu audi TT ale to tak na marginesie:) bede musial sprzedac jezeli nie dogadam sie z nia co do podzialu majatku ale to pogadamy na spokojnie jak sie spotkamy. Co do zlotow jak tylko bede mial auto to na marzec i na maj na 99% bede:)

A teraz chcialem zaproponowac jakies wczesniejsze spotkanie co o tym sadzicie?

Mariusz ja tak jak mówiłem bardzo chętnie się piszę, jeśli tylko będę miał wolne :) Szkoda naprawdę jeśli musiał byś sprzedać ale ja wierzę że jednak nie bd musiał bo naprawdę Ładniutka Twoja Bella :( kobiety.... brak komentarza :/

Co do wcześniejszego spota przed marcowym spotem to jestem za tylko w tą lub w następną sobotę jak wam pasuje. Podajcie godzinę i miejsce to się pojawię tylko proszę o jakieś cieplutkie bo z córeczką przyjadę :)

Ostatnia edycja:
To juz oficjalnie, rozwodze sie bo moja szanowna jeszcze malozonka znalazla sobie innego 35latka ktorego rodzice utrzymuja i kupili mu audi TT ale to tak na marginesie:) bede musial sprzedac jezeli nie dogadam sie z nia co do podzialu majatku ale to pogadamy na spokojnie jak sie spotkamy. Co do zlotow jak tylko bede mial auto to na marzec i na maj na 99% bede:)

A teraz chcialem zaproponowac jakies wczesniejsze spotkanie co o tym sadzicie?

Mariano co Ty pitolisz??

Motyk spoznione pozdrowienia bo nie mialem czasu tu wchodzic. Nie pamietam kiedy to sobie machalismy. Patrzylem wtedy za Twoja kochanica ale jej nie bylo. Chyba ja dobrze wtedy zmeczyles

Co powiecie na 8 lub 15 luty standardowo pod realem a pozniej geminie w cieple miejsce wedlog zyczen☺

Piotrek niestety nie zarty.

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót