• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Tarnów i okolice- lista forumowiczów.

ŻAŁUJE i to BARDZO co mam jeszcze napisac??Nie pierwszy i nie ostatni spot ale trzeba przyznac, ze bylo Was sporo

No ekipa byla konkretna nasza kolumna dyktowala ruch na starej 4 hehehe

Panowie dziękuję wszystkim za miłe spotkanie i mam nadzieję że teraz będą coraz liczniejsze :) Pozdrawiam Michał :)

Dodano po 7 minutes:

Było elegancko. Dzięki Michałowi i Łukaszowi za pomoc ze zgubą, macie u mnie po browarze.

nie ma za co :) najważniejsze że wszystko skończyło się happy End em :) dziękuję jeszcze raz wszystkim za przybycie :)

Ostatnia edycja:
Nawet nie jedną :P a Ciebie zabrakło w takim momencie , Piotrek dałeś Dupy ! :P

Rzeszów mobilizował Tarnów a Tarnów Rzeszów. Taka samonakręcająca się spirala. Jak ktoś zobaczył że jedzie tylu ludzi to sam się decydował ;) Efekt domina ;)

Nie zapominajcie o chlopakach z NS :)

A Ty Piotrek faktycznie dales doopy ze nie przyjechales

Sent from my AR by S3 using Blue&Me ;)

Ostatnia edycja:
Widze ze fajnie bylo. Piotrek nie łam sie jak wroce to sobie we dwoch zrobimy jeszcze fajniejszy ;) Michal chyle czola za organizacjie :) kombinuj cos na 13 20 lipca bo juz bede:)

no wlasnie Mariuszku.Kupimy sobie oranzadke i bedziemy razem saczyc przy zachodzie slonca na ruinach na Gorze Marcina.Bedzie romantycznie hahahaha:D

wiele osób dało dupy:) też żałuje ale nie byłem niestety wstanie przyjechać - zakładam że będzie okazja się jeszcze w większym gronie spotkać, gródek a może Żegocina vol.3;)

To ja takze czekam na Gródek lub Żegocine albo jedno i drugie;)

witam...
widze że zabawa była przednia... zal d..e ściska że mnie nie było :(
cóż ... AR jeszcze w warsztacie stoi....
na dodatek w niedziele miałem egzamin strażacki który zakończył się o 15:00 więc i tak bym nie zdążył na zgrupowanie :(
Mam nadzieję że załapię się na kolejny spocik w jeszcze większym gronie :)
pozdrawiam....

Raider i co byles??

Bylismy klimat rewelacja, szkoda że nie mogłem wybrać się do Dębna.

attachment.php

Załączniki

• 20140608_143754.jpg
    20140608_143754.jpg
    123.9 KB · Wyświetleń: 155
wiele osób dało dupy:) też żałuje ale nie byłem niestety wstanie przyjechać - zakładam że będzie okazja się jeszcze w większym gronie spotkać, gródek a może Żegocina vol.3;)

Pawel ty akurat jesteś usprawiedliwiony przez małą niedyspozycję

Sent from my AR by S3 using Blue&Me ;)

Widze ze fajnie bylo. Piotrek nie łam sie jak wroce to sobie we dwoch zrobimy jeszcze fajniejszy ;) Michal chyle czola za organizacjie :) kombinuj cos na 13 20 lipca bo juz bede:)

Ja juz snuję plany na przyszłość ;) a co do przyszłości plany sa ogromne , może uda się zoorganizować naprawdę mega grubą imprezę ale teraz potrzeba czasu :)

Amortyzatory
Powrót