159 do ślubu

babus11

Nowy
Auto
159 JTDm 150KM
jako ze zbliza sie cos nieuniknionego szukam 159 do slubu termin 27.08.2011??

ma ktos moze taka i bylby tak mily i przewiozlby mnie i moja wybranke w tym szczegolnym dniu??oczywiscie odwdziecze sie odpowiednio napewno sie dogadamy??

najlepiej ktos z regionu slask lub malopolska

Mam tylko 147 ale moge przyjechac zrobić Ci brame kolego :P

jako ze zbliza sie cos nieuniknionego szukam 159 do slubu termin 27.08.2011??

ma ktos moze taka i bylby tak mily i przewiozlby mnie i moja wybranke w tym szczegolnym dniu??oczywiscie odwdziecze sie odpowiednio napewno sie dogadamy??

najlepiej ktos z regionu slask lub malopolska

Może być czarna z jasnym wnętrzem ??;)

Poniżej foty mojej w ślubnym ustrojeniu, ale nie wiem jeszcze co będę robił w sierpniu, więc się nie deklaruję, ale polecam 166 Żuwika ;)
PS. Ozdoby TYLKO!!! na przyssawki, miałem raz klejone i naklołem się jak ostatni menel przy czyszczeniu śladów po kleju.

Załączniki

• W3.jpg
    W3.jpg
    142.7 KB · Wyświetleń: 322
  • W9.jpg
    W9.jpg
    127.6 KB · Wyświetleń: 956
Poniżej foty mojej w ślubnym ustrojeniu, ale nie wiem jeszcze co będę robił w sierpniu, więc się nie deklaruję, ale polecam 166 Żuwika ;)
PS. Ozdoby TYLKO!!! na przyssawki, miałem raz klejone i naklołem się jak ostatni menel przy czyszczeniu śladów po kleju.

Klejenie to lipa ze wzgledu na czyszczenie, a i jak ślub jest w deszczowy dzien to szybko się odklejają.
Tylko przyssawki i tylko w tym celu stworzone, moja jedna zaprzyjaźniona kwiaciarnia posiada takie z którymi ostatnio jechałem 200km/h i tylko róże straciły płatki :)

myślę ziomal, że do ślubu jeszcze daleko ale wstępnie można już organizować orszak weselny zgodnie z tradycją śląsko-zagłębiowską - zajebista sprawa jak Cię odprowadzą AR w ilości kilkanaście sztuk!!! A potem tradycyjnie grill!!!!!!!!!!

tylko zeby wiecej Alfisti nie bylo niz gosci weselnych:)bo nie beda mieli co pic i jesc:)

Jak będzie nietomny to nie powie sakramentalnego "Tak" :P

Amortyzatory
Powrót