Olkusz - spocik !!!

Auto
auto na ropa
Witam, planuję się spotkanko integracyjne w Olkuszu, dnia 13.02.2011r, około godzinki 16.00.
Zbiórka w rejonie Mc Donalds koło Statoil ( parking ) do godz. np. 17.00 , a potem przejazd w miejsce, gdzie można sobie wygodnie posiedzieć, napić się kawki lub wciągnąć pianę!!!
Chętnych proszę o wpisywanie się na listę:

1. drobiazdzek

ja bym chetnie przyjechal ale nie wiem czy zdaze bo mam nauki przedmalzenskie:)bedzie trza pogonic ksieciulka i ruszac na spota:)

na liste sie pisze

1.drobiazdzek
2.babus11

1.drobiazdzek
2.babus11
3.Preston

Ostatnia edycja:
No prosze ile ludzi chetnych na ten spot :D:D jak miło widziec tyle zapisanych Alfaholików z roznych miast nawet a nie tylko z Olkusza :D takie cos to ja rozumiem a nie to co u nas tylko ja Matii i Dchedogi :D:D

obserwuje temat postaram się zjawić.

Witam też postaram się zjawić na tym spociku :) Widze sprawe pozytywnie . Pozdrawiam i wstępnie do 13

widzę, że temat umarł i tylko trzy osoby wpisały się na listę..., trudno czekam do soboty, godz16.00, potem jak nie będzie chętnych spot się nie odbędzie!!!

tak jak widac ludzi sie zapisalo tyle ze ho ho nie wiem czy parking nie bedzie za maly(sic)trzeba bedzie spota przeniesc na lotnisko:)

no ja jestem za, ale sami widzicie jaka frekwencja..., jedni obserwują, drudzy może dojadą i co robić, sam już nie wiem, doradźcie coś..., nawet mlody alfista się nie odzywa, który zawsze ochoczo sie zglasza...

ja w każdym bądź razie czekam o 16.00 na parkingu carrefoura kolo przejścia dla pieszych, najwyżej jak nikogo nie będzie to se z łebkiem na mc zestaw pójdę i tyle...

Cóż zawsze tak jest że tylko pare Alfistów bedzie wrecz garstka ja bede ale dopiero dotocze sie troszku po 16:00 mysle :) tak wiec jak coś czekać na mnie lub na nas bo niewiem jak reszta z Chrzanowa sie zapatruje czy jedzie czy zmienia zdanie :)

To może i ja się pojawię :D jak nie będę musiał iść do pracy...

Szukam alfy właśnie, to sobie je bliżej obejrzę... przyjadę czymś tam jak coś :P

Jeszcze dam znać jutro.

Na 90% będę, ale nie jadę z chrzanowa, około 17 powinienem dojechać:)

Amortyzatory
Powrót