Spot Nowy Sącz

• Autor wątku Autor wątku laska
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia

laska

Nowy
Auto
Była 155 1.8 TS 8V, Jest 166 2.4 20V 175 cv
Witam! Jest plan żeby zrobić jakiś spocik w Nowym Sączu (już raz się udało więc i może teraz). Proponowany termin to 8 maj. Jeśli będziecie chcieli to można do gorlic jechać do kolegi Belfer (obiecaliśmy mu rok temu że przyjedziemy) jeśli on chce jeszcze z takimi kłamcami gadać ;)

Jeśli są chętni to proszę dopisywać się do listy;

1) laska

Ostatnia edycja:
Gadać to może i chce :) ale jest mały problem bo ja wtedy na komunię do Rabki jadę... Jakiś inny termin?

Ja w zasadzie po 8 maja nie widzę przeszkód. Jak wam jakiś termin wpadnie do głowy to się postaram dopasować.

I tu jest problem.... Wszyscy po 8 nie widzą przeszkód ale nikt żadnej daty nie proponuje.... Ja podałem 8 i nikomu to nie pasuje więc podawać kiedy kto może wyruszyć na spot. Już może być w Sączu w ostateczności jak się boicie do Gorlic jechać! (wiadomo Alfa to Alfa 50 kilometrów bez serwisu ani rusz) ;)
Aha ja raczej nie mogę 15. Ale to nie na 100%

A cos w okolicach 21-22? moze byc w Gorlicach albo w Saczy mi obojetne:) :)

21-22 dla mnie ok. Mam fajną trasę objazdową w okolicy Gorlic ale to około 70 km i żadnego ASO w okolicy!:)

koledzy ja jestem z Czchowa i jeżdże na spotkania tarnowie i juz 3 razy nam sie udało spotkac więc ja chętnie bym się z wami spotkał i może bys my zrobili jeden zlocik gdzies w neutralym miejscu :>?

no czekam na informacje i trzeba się nakręcac żeby połaczc się i razem spotkac z okolic sącza tarnowa i brzeska :) w kupie siła hehe :)

dla mnie jak pisalem na dzien dzisiejszy 21 ,22 mi odpowiada pod kazda postacia:)
Tylko dajcie znac czy brac kierowce:)

Amortyzatory
Powrót