• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

potrzebne kola 5x98 okolice Jaworzna

solberg

Nowy
Auto
AR Crosswagon '05 były: 145 1.6 TS 01'; 156 2.0 TS selespeed 99'
witam,
chciałem zapytać czy ktoś w niezbyt dalekiej okolicy Jaworzna ma drugi komplet kół, np. zimę. Chciałbym pożyczyć na kilka godzin, gdyż przywiozłem alfę 156 po kradzieży w okazyjnej cenie, ale brakuje jej przede wszystkim kół i nie mam możliwości sprawdzić czy ona w ogóle jeździ, czy selespeed działa itp. tak więc zależy mi na tym żeby zrobić nią parę metrów i przekonać się czy warto inwestować m.in. w koła czy odstawić ją do rozbiórki bo będzie to już nieopłacalne
Jeśli znajdzie się ktoś taki myślę, że się jakoś dogadamy :) bardzo proszę o info
pozdrawiam

no normalnie bocian kolega kupil kradziona alfe:) ja nie wiem dlaczego jestes zdziwiony?:)oczywiscie joke:)

jak kupil kradziony samochod to moze jeszcze kola ukradnie i bedzie komplet:)

tez nie rozumiem tego co napisal??

boooże chłopaki jak wy czytacie, kupił auto pewnie z ubezpieczalni które znalazło się po kradzieży, ale bez kół i chce pożyczyć żeby sprawdzić czy auto jeździ.

witam,
chciałem zapytać czy ktoś w niezbyt dalekiej okolicy Jaworzna ma drugi komplet kół, np. zimę. Chciałbym pożyczyć na kilka godzin, gdyż przywiozłem alfę 156 po kradzieży w okazyjnej cenie, ale brakuje jej przede wszystkim kół i nie mam możliwości sprawdzić czy ona w ogóle jeździ, czy selespeed działa itp. tak więc zależy mi na tym żeby zrobić nią parę metrów i przekonać się czy warto inwestować m.in. w koła czy odstawić ją do rozbiórki bo będzie to już nieopłacalne
Jeśli znajdzie się ktoś taki myślę, że się jakoś dogadamy :) bardzo proszę o info
pozdrawiam
może da się coś zrobić ale jestem max zalatany

może podjedź do Lancia części czy jakoś tak w Ciężkowicach, koła będą mieli na pewno, tylko będziesz musiał baaardzo dobrze z nimi zagadać żeby pożyczyli.

śruby to nie problem, akurat pasują z innego wozu, ale już felgi nie chcą :/ w ciężkowicach już byłem i aktualnie powiedzieli, że nie mają nic co mogliby wypożyczyć :/

ja mam 185/65/15 zima na stali
śrubki też mam

do Dąbrowy daleko nie masz jak ci się chce

195/65/15 zima na stali, ale śrubki musisz naruchać...

205/65/R16 zima, ale jedna felga krzywa jak wieża w piźźźździe :) więc na nich lepiej nie sprawdzać auta w sumie :D

Panowie dziękuję bardzo za pomoc, jeżeli nie macie nic przeciwko odezwę się końcem tygodnia bo teraz już nie będę w stanie (mam 3 egzaminy - sesja - i muszę wybyć do Krakowa), być może uda mi się poprosić wujka żeby sprawdził auto w ciągu tygodnia bo aż żal jak tak stoi ;/ gdyby się zgodził odezwę się wcześniej do któregoś z was (nie wiem gdzie będzie wolał podjechać), a jeśli nie to ja będę się umawiał na piątek po południu jeśli któryś z was znajdzie czas
pozdrawiam

Amortyzatory
Powrót