• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Kraków - Serwis Audio

porterneon

Nowy
Auto
Stelvio Veloce
Witam.
Mam w belli zamontowany fabryczny system BOSE. Od kilku dni mam klopot z glosnikami. Wszystkie przednie glosniki potrafia sie wylaczyc a jak podglosze to sie zalanczaja z powrotem. Podobnie sie dzieje w przypadku wysoko tonowych glosnikow w przednich drzwiach. Nisko tonowe graja a gora juz nie. Jak podglosze radio to czasami wszystko wraca do normy.
Nie wiem czy to wina zwrotnic czy moze cos nie laczy. Znacie jakis dobry Car Audio serwis w Krakowie?

Zaglądnij róg 29-go Listopada, a Wileńska goście coś tam mocno dłubią przy audio. W poprzedniej belli radyjko mi naprawiali.

Amortyzatory
Powrót