Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Rosik napisał:O! V6 156 z lewej
Mając tyle kasy, żeby kupić Gallardo, kupiłbym 8C i Quattroporte.. Jeździłbym nimi po mieście 30 km/h i był najbardziej uszczęśliwionym właścicielem na świecie..Zun napisał:Ciekawe , który z was by tu się odwarzył takie herezje walic gdyby się wam zdarzyło przejecha takim almbo to jedne z najbardziej uszczesliwiajacych wlascicieli wózków na świecie
Grzegorz83 napisał:Mając tyle kasy, żeby kupić Gallardo, kupiłbym 8C i Quattroporte.. Jeździłbym nimi po mieście 30 km/h i był najbardziej uszczęśliwionym właścicielem na świecie..Zun napisał:Ciekawe , który z was by tu się odwarzył takie herezje walic gdyby się wam zdarzyło przejecha takim almbo to jedne z najbardziej uszczesliwiajacych wlascicieli wózków na świecie![]()
Kosiar napisał:Ja jednak przy takim wyborze między 8c a Lambo to tylko Lambo
Kosiar napisał:Ja jednak przy takim wyborze między 8c a Lambo to tylko Lambo
Odejdźcie z tego forum, HERETYCY!!!Zun napisał:Obawiam się , że w konfrontacji lambo vs alfa lambo pokazalo by wyzszosc.
Grzegorz83 napisał:Kosiar napisał:Ja jednak przy takim wyborze między 8c a Lambo to tylko LamboOdejdźcie z tego forum, HERETYCY!!!Zun napisał:Obawiam się , że w konfrontacji lambo vs alfa lambo pokazalo by wyzszosc.:mrgreen: