O L K U S Z !! to tu

Witam ponownie na łamach tego tematu. Znów rozczarowanie. Jak zwykle z ludźmi z Olkusza nic nie idzie zorganizować. Jak by tak każdemu zaproponować po 100 złotych to by się kupa zleciała, a tak nic, cisza. Ale tacy to już są ludzie w ciemnogrodzie. Chciałem dobrze i jak zwykle wyszło bee. Olkuszanie obudźcie się - ALFISTI - tyle was tu jeździ po drogach powiatu i nikt nie chce się spotkać, pogadać, może zawrzeć przyjaźń ????? Tylu was widzę u zaprzyjaźnionego mechanika, tyle dużych słów i nic !!!!! To ja dziękuję i wysiadam...
... tutaj znajdują się alfaholicy jak coś potrzebują - ojej furka mi padła, pomocy - i co dalej...
... ja wysiadam...
podobnie jest w Myslowicach... alf od groma... a tylko ja i Izane coś działamy...
w Olkuszu kiedyś widziałam taką czarną 156 na klubowych ramkach - było pozdrowienie... ale na forum cisza

zarzuć termin i godzinę a ja przyjadę ,oczywiście jak będzie mi pasować :p słuchaj wybierasz się na zlot do Wrocławia 13-15 sierpnia? :) POzdrawiam

no pewnie ze bym przyjechał gdybym nie miał na noc do pracy :P dopiero 3 mam wolne ;]

Możecie dodać kolejną alfę w woj. śląskim dokładnie Sławków.
Ale często śmigam po Dąbrowie i Olkuszu

Witaj :)
a moze twoja alfa jest czarna?:D
bo ostatnio wkładałem do takiej czarnej ładnej alfy 147 wizytówke klubu :) moze do twojej :) jakbys zobaczył srebną 146 to machaj :D hehe czesto ją mozna spotkac przy ul. PCK ;]
Pozdrawiam :)

moja to ciemny zielony bodajże verde acero:D jak będę widział to pomacham:D ja urzęduję na piaskach

hmmm mozliwe ze ją widziałem jesli była sprowadzona :D bo przechodziłem koło takiej zielonej na PCK , tylko tak jak mówie była na sprowadzanych blachach , niestety akurat nie miałęm wizytówki przy sobie :D

możliwe bo kupiona w Sławkowie i była sprowadzona z Francji z tego co się orientuję

kurly w takim razie to napewno ta ;] ładny kolorek :D tylko pozadroscic :D
BaltazarG
ja ja oglądałem juz parokrotnie , lubie zaglądac do etgo komisu bo duzo autek i jest co poglądac, alfa ta wygląda na niezły stan ,ale dokłądniej sie jej nie przyglądałem ,wiem ze juz jakis czas ( pare miesiecy) stoji w komisie. Dodam jeszcze ze komis ten słynie z przywozenia rozbitych aut i robie je z tyłu na warsztacie ,ale czy była bita tego nie powiem , silnika tez nie słyszałem :)

Witam!
No to ja się dopisuję ze swoją srebrną 156 SW na łódzkich blachach.Olkusz to miasto mojej młodości , a teraz częściej jestem w Sławkowie niż w Łodzi.Czy ktoś wybiera się na 100 lecie do Milano?
Pozdrawiam.
M.G.

Ja może się wybiorę na 100lecie, ale to jeszcze nie jest pewne, bo nie wiem czy będę miał z kim jechać...
Mieszkam 20km od Olkusza ;) chociaż od prawie 6 lat mieszkam w Austrii to do polski przyjeżdżam co najmniej raz na miesiąc.
POZDRO

Witam!
Młody , jak nie będę miał kompletu to Cię zabiorę.
Pozrawiam
M.G.

Witam

Też z Olkusza. Bella 166 2,4 jtd 1999. Pozdro dla wszystkich.

:ciao: witam

:) jestem nowym alfistą bo zaledwie od dwóch tygodni ale teraz rozumiem skąd w właścicielach alf fanatyzm marki. pomimo diesla ten dźwięk powyżej 2500rpm

a do rzeczy 2/3 życia spędziłem w olkusz-pakuska a teraz od paru lat zederman

zatem witam wszystkich olkuszan zauroczonych marką

niestety oprócz alfoholizmu mam również pracoholizm:mad: stąd spoty z chęcią ale realne późne wieczory. tak właściwie fajnie byłoby zebrać kilka fur i wybrać się na jakiś wspólny spot na Śląsk lub krak

pozdrawiam i do usłyszenia na "19":)

Panowie juz nas paru jest , może jakieś wspólne spotkanie , pasowało by jakoś zaprezentować na spotach scenę olkuską :) co wy na to? kiełbacha i woda mineralna ?kiedy macie czas?

ja proponuje 27 czerwca:) bo 18,19,20 jadę na weekend w okolice żywca pochodzić po górach ze znajomymi :P

Amortyzatory
Powrót