• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

O L K U S Z !! to tu

ajdacho i jak z grillem w rabsztynie juz koncowka pazdziernika a tu nic zorganizuj ze co bo jeszcze bym wszamał jaka kiełbaske z grilla w doborowym towarzystwie :) pozdrawiam

strasznie dużo alfaholików z małopolski i okolic krk widze. Muszę się w końcu przełamać i wybrać na jakiś zlot :)

Żyję:-) trzeba by się jakoś spotkać bo jeszcze nie miałem okazji Was poznać

chłopaki konkretnie, kiedy i gdzie jakieś spotkanie? ;>

Witam kolegów dajcie info jak będziecie organizować spota

pozdrawiam własciciela granatowej 159 sedan orankowana jadaca przez błedow KOL........ pomachane ale kolega chyba nie zauwazył.

Dodano po 2 minutes:

oooooooo jadacho ty zyjesz pisze i pisze i pisze a ty nic wszyscy czekalismy na ciebie a ciebie nigdzzie niema co sie działo kiedy cos organizujemy???? ajdacho a powiedz mi wybierasz sie na bicie rokordu giunesa??

Ostatnia edycja:
Koledzy koledzy!

1 Maja zbliża się coraz większymi krokami..

wybieracie się do Gliwic? Wydaje mi się, że raźniej jest jechać większą grupą!
Ma ktoś jakieś propozycje, byliby wgl jacyś chętni spotkać się i jechać razem do Gliwic?

witam masz belle oramkowaną?? i czasem jezdzisz przez błedow?? jesli tak to cie widuje i macham ale nie jestem pewien czy zauwazyles i odmachałes :> ?

Koledzy koledzy!

1 Maja zbliża się coraz większymi krokami..

wybieracie się do Gliwic? Wydaje mi się, że raźniej jest jechać większą grupą!
Ma ktoś jakieś propozycje, byliby wgl jacyś chętni spotkać się i jechać razem do Gliwic?

Popieram pomysł :)

Ja również jestem za. Im więcej nas, tym lepiej będzie się jechało :)

Amortyzatory
Powrót