O L K U S Z !! to tu

Auto
auto na ropa
OLKUSZ - miasto i powiat - robimy spota!!!

może ktoś już ruszył ten temat ( nie dotarłem) ale proponuje abyśmy się tu bliżej poznali ku wzajemnej korzyści i radości.

Ja jestem Tomasz, mieszkam i żyję w Olkuszu, niedawno nabyłem AR 166, no i chcialbym utrzymywać kontakty z ludźmi pozytywnie zakręconymi...

Jeśli jest nas tu sporo, to może uda sie coś wspólnie zorganizować (spoty, grille itp.)

Ostatnia edycja:
Ja jestem z Olkusza, ale aktualnie mieszkam w Krakowie. Często jednak bywam w srebrnym grodzie. Granatowa 145 - jak zobaczysz mrugaj :)
Puki co to zapraszam na spociki do krakowa. Daleko nie masz, a każdy kilometr w Twojej belli to napewno nie lada frajda ;) Jeśli coś w Olkuszu wyklaruje to też chętnie zawitam na spotkanko.
Pozdrawiam, Łukasz

166 pozdrawia... z Olkusza :)
dodatkowo 2 alfy 166 w KOL maja panowie Gaj.. z Auto Gaz Gajer,
jeśli będziesz szukał jakiegos mechanika to mogę polecić ci Sławka, (obok basenu , za wiaduktem) tez jeździ tylko alfa :)

Ostatnia edycja:
Czesc Panowie :D
Juz w olkuszu nie mieszkam od 6 lat ,ale tez daleko mnie nie wywiało bo pod sławków i w sumie prawie codzienie w olkusuz jestem :D
także machać srebne AR 146 ;] i srebnej 156 kombi ;]
można kiedyś sie spotkac i pogadac :)
i dobrze wiedziec ze w okolicy sa jacys mechanicy znający sie na alfie , bo tak to zawsze jezdze do Katowic do warsztatu na ul. Chromika.

i dobrze wiedziec ze w okolicy sa jacys mechanicy znający sie na alfie , bo tak to zawsze jezdze do Katowic do warsztatu na ul. Chromika.
Ja także zdecydowanie polecam Sławka! Bezinteresownie pomógł mi uruchomić Alfinę po awarii. Naprawdę zna się na rzeczy!

To Koledzy jak macie kontakt z tym Sławkiem to zapytajcie ile by wzioł za wymiane kołyski w AR 146 ;] , kołyska juz zakupiona ;] jak mrozy sie skoncza to bede sie przymierzał do przeszczepu :)

166 pozdrawia... z Olkusza :)
dodatkowo 2 alfy 166 w KOL maja panowie Gaj.. z Auto Gaz Gajer,
jeśli będziesz szukał jakiegos mechanika to mogę polecić ci Sławka, (obok basenu , za wiaduktem) tez jeździ tylko alfa :)

znam wszystkich doskonale od lat, ale ciebie nie kojarze ( na razie ) i dzieki za info, może kiedyś umówimy się na video?

ja Panów od Gazu znam z czasów gdy zakładałem u nich gaz w Astrze ;] nie powiem ...zadowolony byłem :)

ale powiedziałem sobie ze Alfie tego nie zrobie :P i gazu nie bedzie widziec :D

Witam ponownie, tyle pięknych BELLI jeździ po Olkuszu i okolicach. Nie chce mi się wierzyć, że tak mało nas jest na forum. Ponownie wszystkich zapraszam do przedstawienia się i zrobienia coś razem. Przecież każdy znajdzie chwilkę aby się poznać bliżej.

Siemka,
mieszkam (a raczej mieszkałem) 20km od Olkusza, w małej miejscowości pod Trzyciążem. Nie bywam w Polsce często (raz na miesiąc) bo 5 lat temu wyjechałem z rodzicami do Austrii :(
Niestety Alfy jeszcze nie posiadam, ale kiedyś na pewno będę :)
W Olkuszu czeto widziałem dopieszczoną 145 QV w ciemnym kolorze (coś jakby ciemny niebieski/zielony) na drodze w stronę Wolbromia.
Na forum jest jeszcze jedna 164 Q4 z Olkusza :D
POZDRO

no panocki z olkuskiego rychlej zapełniajcie listę to może się uda po ociepleniu jakiego grilla zorganizowac no i moze jakiegoś trunku spożyć...

No no, zbierajcie się chłopaki. Choć nie mam AR to chętnie przyjadę obejrzeć te piękne maszyny...

może Olkusz przyjedzie na spot do Jurajskiego Klubu Alfa Romeo?

szczegóły :)
www.jkar.pl

jak tylko uda mi się zebrać porządną ekipę to na pewno was odwiedzimy, daleko nie mamy, po za tym też się do was zapisałem bo JURAJSKI do czegoś zobowiązuje. Problem z tym , że w Olkuszu jeździ kupę pięknych alfinek tylko zorganizować coś jest bardzo ciężko, tacy ludzie...

11.04 ma ktos wolny termin? bo akurat jade do szwagra po odbior opla dla mojej i mogl bym gdzies zahaczyc na pogaduchy ;)

Witam ponownie na łamach tego tematu. Znów rozczarowanie. Jak zwykle z ludźmi z Olkusza nic nie idzie zorganizować. Jak by tak każdemu zaproponować po 100 złotych to by się kupa zleciała, a tak nic, cisza. Ale tacy to już są ludzie w ciemnogrodzie. Chciałem dobrze i jak zwykle wyszło bee. Olkuszanie obudźcie się - ALFISTI - tyle was tu jeździ po drogach powiatu i nikt nie chce się spotkać, pogadać, może zawrzeć przyjaźń ????? Tylu was widzę u zaprzyjaźnionego mechanika, tyle dużych słów i nic !!!!! To ja dziękuję i wysiadam...
... tutaj znajdują się alfaholicy jak coś potrzebują - ojej furka mi padła, pomocy - i co dalej...
... ja wysiadam...

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót