• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Poszukuję dobrego mechanika - okolice Olkusza/DG

Piotrekx

Nowy
Auto
AR 166, 2004r. 2.4 JTDm 175KM
Witajcie koledzy.

Poszukuję dobrego mechanika, okolice Olkusza, Dąbrowy Górniczej, Sosnowca, może i nawet Katowic. Nie chodzi mi o konkretną naprawę, ale o kogoś komu mogę bez obaw powierzyć samochód na czas naprawy. Wiadomo - świat jest pełen partaczy którzy umieją naprawić tylko passtucha te de ji. Słyszałem dobre opinie o ItalAuto w Olkuszu. Może wy macie jakieś zaufane serwisy?

Z góry dzięki za pomoc :)

Częstochowa troszkę odemnie daleko :). Z remontem silnika na pewno bym się do was zgłosił, ale na standardowe wymiany filtrów czy tam oleju to wolałbym coś bliżej :)

Warsztat mojego ojca mogę Ci polecić :) Solidna naprawa, przystępne ceny.

Lakiernictwo, mechanika, blacharstwo, wulkanizacja.​

Dąbrowa Górnicza - Ujejsce ul. Broniewskiego 34 tel. 501-672-221

Ja wymieniałem rozrząd, filtry itd. w Italauto Katowice. Solidnie i w terminie - polecam.

Polecam Sławka w Olkuszu. Za wiaduktem w stronę os. Młodych. Facet wie wszystko o Alfach, Lancii i Fiatach. Robi tanio i co najlepsze dobrze. Gorzej z terminami ale coś za coś.505913769

Sławek to był fajny ale 3 lata temu :-)

teraz to tylko :
george11
darek2116

automoto szatan serwis fiata sosnowiec, robią dobrze i w terminie ale troszkę drogo.

Amortyzatory
Powrót