Lista krakowiakow i okolic

• Autor wątku Autor wątku DRAGON2020
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Kraków - Prądnik, niebieska 155 rej: KR...FE

Srebrna 147 i 166 obie na KNS... obie ramki klubowe. Często bywają w krakowie i okolicach. Nie daleko do Krakowa z Nowego Sącza :mrgreen:

Czy którysik z Alfistów śmigał wczoraj około godziny 14:30-15:00 koło Magistratu w Niepołomicach w stronę zamku?? ;> Numerki to bodajże KWI .... 71 x)

Wczoraj byłem w Niepołomicach dokładnie o tej porze, ale nie mam takiej rejestracji.
pzdr

Czarna 164 Super, KR...EP.
Bywam w okolicach Czyżyn, Zabłocia, Ruczaju

pozdrawiam

M@T napisał:
Wczoraj byłem w Niepołomicach dokładnie o tej porze, ale nie mam takiej rejestracji.
pzdr

Mogłem się walnąć bo nie widziałem dokładnie tablicy ^^

Ale 159 ^^ więc to może Ciebie zlukałem ^^

Widzę, że Kraków jest naprawdę duży bo sięga już Śląska ;) Pozdrowienia dla Ślązaków :mrgreen: .

Zit napisał:
M@T napisał:
pzdr

Jeśli grafitowy sportwagon, to napewno ja bo tylko jeden w takim kolorze jeździ na rej KWi....
p.s. Jutro tez bede w Niepolomicach miedzy 12-13
pzdr

Również Kraków - granatowa Alfa 156 1.9 JTD z jasną skórą - tablice na razie zagraniczne, ale we wtorek będą KR

M@T napisał:
Zit napisał:
M@T napisał:
pzdr

Jeśli grafitowy sportwagon, to napewno ja bo tylko jeden w takim kolorze jeździ na rej KWi....
p.s. Jutro tez bede w Niepolomicach miedzy 12-13
pzdr

oo to nie Ciebie jednak zlukałem x)

a Ty czasem tam pod stadninę też nie jeździsz? Bo tam też Sportwagon parkuje grafitowy :)

Ja w Niepołomicach zawsze parkuje pod lewiatanem "wnek market" na przeciwko zamku.
pzdr

Kraków, Bordowa 155-tka z naklejką na masce :mrgreen: , rej: KR....98U

Czolem , ja z importu ale czesto bywam u tesciow

Czarna 156 SW , blachy ZDR , Bochnia i okolice

Amortyzatory
Powrót