J
Janusz84
Guest
Kraków, srebrne 156 na blaszkach KR ...JY
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
To lux bo narazie trzymam Alfemozna tel albo namiary na priv bo potrzebuje pare gratów.
Witam koledzy. Srebrna 156 czesto na pradniku i krowodzy. Pozdrawiam.
Wtedy tam w środę to mnie widziałeśW ostatniej chwili Cie zauważyłem
czy to możliwe że to Ciebie widziałem na światłach w środe wieczór jak skręcałem w lewo z opolskiej w strone krowodrzy ? bo machałem takiej 164, kierownik odmachał
Tak to ja rowniez pozdrawiamwracalem z AGH w tamtych stronach czesto jestem,teraz upalam rosso 155.
Wtedy tam w środę to mnie widziałeśW ostatniej chwili Cie zauważyłem
czy to możliwe że to Ciebie widziałem na światłach w środe wieczór jak skręcałem w lewo z opolskiej w strone krowodrzy ? bo machałem takiej 164, kierownik odmachał![]()
Tak to ja rowniez pozdrawiamwracalem z AGH w tamtych stronach czesto jestem,teraz upalam rosso 155.
No cóż, ciemno było to kolor mógł mi się pomylićmam inny kolor i inna rejestracje![]()
błękitny - azzuro gabbiano![]()
No to taki jasny w świetle latarni mógł mi się pomylić ze srebrnym ;p Patrzyłem teraz na zdjęcie Twojej Alfy i wnioskuje, że rejestracje to Twoją zapamiętałem tylko trochu mi się literki poprzestawiały. Pamiętałem, że jest 52U2 a Ty masz 25U2![]()