Lista krakowiakow i okolic

• Autor wątku Autor wątku DRAGON2020
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
kraków proszowice szara w zlotej perle alfa 166 :P kpr...na ramkach klubowych

Witam koledzy. Srebrna 156 czesto na pradniku i krowodzy. Pozdrawiam.

Kraków-Prokocim, grafitowa 147 1.9jtd KR xxxKC często w okolicach Dąbia, Oświecenia

Ostatnia edycja:
To lux bo narazie trzymam Alfe:) mozna tel albo namiary na priv bo potrzebuje pare gratów.

czy to możliwe że to Ciebie widziałem na światłach w środe wieczór jak skręcałem w lewo z opolskiej w strone krowodrzy ? bo machałem takiej 164, kierownik odmachał :)

Witam koledzy. Srebrna 156 czesto na pradniku i krowodzy. Pozdrawiam.

chyba Cie widziałem kiedyś, sam mieszkam na krowodrzy w Aspelu :)

czy to możliwe że to Ciebie widziałem na światłach w środe wieczór jak skręcałem w lewo z opolskiej w strone krowodrzy ? bo machałem takiej 164, kierownik odmachał :)

Tak to ja rowniez pozdrawiam:) wracalem z AGH w tamtych stronach czesto jestem,teraz upalam rosso 155.

Wtedy tam w środę to mnie widziałeś :D W ostatniej chwili Cie zauważyłem

Tak to ja rowniez pozdrawiam:) wracalem z AGH w tamtych stronach czesto jestem,teraz upalam rosso 155.

to kogo w końcu widziałem ? :D

no tak, mrugnalem i machnąłem ręką :) a ten temat widziałem ale nie myślałem ze to o mnie chodzi bo mam inny kolor i inna rejestracje ;) i widziałem że odmachałeś :)

No to taki jasny w świetle latarni mógł mi się pomylić ze srebrnym ;p Patrzyłem teraz na zdjęcie Twojej Alfy i wnioskuje, że rejestracje to Twoją zapamiętałem tylko trochu mi się literki poprzestawiały. Pamiętałem, że jest 52U2 a Ty masz 25U2 :)

hehe :) no i sie wszystko wyjaśniło ;)

Amortyzatory
Powrót