Lista N. Sącz

Wyobraź sobie że wczoraj widziałem bardzo ładną 156 na skrzyżowaniu. Stałem na czerwonym a ona skręcała od Sącza w Papieską. :)
Mieszkam niedaleko. :) I wydaje mi się że tę samą Alfę widziałem kiedyś w niedzielę na parkingu pod basenem. :)

Dokładnie, jeźdze co niedziele na saune także to moja :)
Pozdrawiam i do zobaczenia ponownie na drodze :)

Dokładnie, jeźdze co niedziele na saune także to moja :)
Pozdrawiam i do zobaczenia ponownie na drodze :)

Nie przyglądałem się z bliska Twojej Alfie ale muszę przyznać że te ciemne szyby bardzo do niej pasują, fajny kolorek. Wydaje mi się że na żadnym innym by tak nie pasowały.
Pozdrawiam. Już teraz wiem, że trzeba machać do czerwonej Alfy. :)

Nie przyglądałem się z bliska Twojej Alfie ale muszę przyznać że te ciemne szyby bardzo do niej pasują, fajny kolorek. Wydaje mi się że na żadnym innym by tak nie pasowały.
Pozdrawiam. Już teraz wiem, że trzeba machać do czerwonej Alfy. :)

Dziękuję :) Mam nadzieję że nie raz jeszcze zobaczymy się na drodze :) Pozdrawiam

Heja, czasem zajeżdzam swoją do ns, to jakby co, ja;)

pozdrawiam:)

Co u tak cichutko? :P

A co ma się dziać??? Nikt na spot nie chce przyjechać.......... Kolega Belfer już nas nawet w gorlicach nie chce widzieć, za to że obiecujemy już od roku że go odwiedzimy a dalej nic z tego nie wyszło.......... Ogólnie lipa kolego! Ps. jechałeś dzisiaj wieczorem przez Porębe??? tak coś po 19?

Nie jechalem:( moja Dz Ti jest u mechanika moze w pon ja odzyskam :)
Tak a Galerianki czekaja na Alfistow:)

Dajcie jakies terminy a ja sie postaram dostosowac:)

Najpierw niech ktoś jeszcze napisze że jest chętny. Chyba że we dwóch zrobimy........ Już tu kilka razy próby były żeby spot zrobić a wyszło tylko raz...... Ja proponuje 8 maja.

Załóżcie nowy temat, bo nie każdy czyta ten temat, a może chętnie by wpadł na jakiegoś spota.

Amortyzatory
Powrót