Tak moja. Do zobaczenia w niedzielę .Nie mogę się już doczekać.![]()
Tak moja. Do zobaczenia w niedzielę .Nie mogę się już doczekać.![]()
Dziękuję wszystkim za spota w Gródku. W moim przekonaniu naprawdę fajnie to się wszystko udało. Frekwencja dopisała, pogoda zresztą jak najbardziej równieżMyślę, że nie było to nasze ostatnie wspólne spotkanie.
Poniżej zamieszczam linka do paczki z wykonanymi przeze mnie zdjęciami:
http://hostuje.net/file.php?id=89376...04b38f37c3cd12
Prosiłbym aby inni, którzy robili zdjęcia również powrzucali paczki na jakimś portalu hostingowym, aby wszyscy sobie mogli pościągać.
A oprócz tego kilkanaście zdjęć wrzucam bezpośrednio na forum:
![]()
muszę przyznac że aż mi żal dupe ściska że mnie nie było,ale niestety... mam nadzieje że jeszcze się okazja na podobnego spota nadarzy![]()
Who's the evil man, who's the righteous man, and who's the shepherd???
Panowie przepraszam za opóźnienie ale urwanie dupy w pracy i nawet na forum nie zaglądałem. Kilka zdjęć ze spotu przesyłam do pobrania TUTAJ.
POZDRAWIAM
no i ja tez z okolic NS !!!
jesli bedziecie jakies spotkanie robic kolejne dajcie znac miesiac wczesniejbo siedze za granica caly czas prawie
)
Jestem z okolic Nowego Sącza, mam alfę romeo 147, jestem zachwycona tym samochodem
Pozdrawiam wszystkich
Pozdro dla kierowcy czarnej alfy (nie pamiętam modelu) który po godzinie 19 w Rytrze przejeżdżał pod remizą, zamiatałem chodnik, miałem machać ale zapomniałem że miotła nie jest włoska ;/