mało 1x to samo pytanie w dziale 156? Kto ma na to bardzo interesujące pytanie odpowiedzieć to odpowie tam![]()
mało 1x to samo pytanie w dziale 156? Kto ma na to bardzo interesujące pytanie odpowiedzieć to odpowie tam![]()
Who's the evil man, who's the righteous man, and who's the shepherd???
gdzie w NS mozna kupic folie carbon ???
Ja kupowałem w necie. http://gjkstyling.pl/ tam masz pełny wybór, jest szybko, dosyć tanio i profesjonalnie. 3M Carbon Di-NOC
Alfa Romeo
born not made
Panowie ktorzy zadawali pytania. Dobry gazownik jest w startym saczu ale neiwiem czy obsluguje staga, natomiast w tegoborzy jest gosc ktory robi przy tym stagu zaklad ma po lewej stronie z 200m przed podjazdem. Jesli ktos zainteresowany pisac na PW dam numer.
Co do mechanikow alfy, mam znajomego ktory pracuje na serwisie fiata a co za tym idzie alfy tez. Ppisac na PW to postaram sie zalatwic numer.
Co do folii najwiekszy wybór jest w papierniczym na Jana Pawla jakies 200m od zielonej po prawej stronie.
Ja bym sie wybrał o ile można się dołączyć![]()
Mechanik do alfy polecam krzysia na długoszewskiego ma warsztat na posesji zelka mi robi przy 156 1.8 ts i wszystko jest ok salony serwisy kroją i nic nie robia
- - - Updated - - -
880186700 TO NR DO KRZYSKA ZNA SIE NA ALACH