chociażby na drodze na gródek, w 1 miejscu jest ładna panorama na NS, ewentualnie na trzetrzewine jak się jedzie też jest opcja![]()
chociażby na drodze na gródek, w 1 miejscu jest ładna panorama na NS, ewentualnie na trzetrzewine jak się jedzie też jest opcja![]()
Who's the evil man, who's the righteous man, and who's the shepherd???
Nooo Grodek okladny widok jest, i przedewszystkim bezpieczniej, bo na Trzetrzewinie to rozne rzeczy sie dzieja slyszalem
![]()
aa moze by cos kolo zamku wykombinowal albo ratusz, nie wiem ;p heh
koło zamku to ja dałem nawet konkursowe, ale to dużo bawienia się bo jeśli wieczorową porą to światło z latarni słabo doświetla, dlatego jak robiłem wtedy to jeszcze zabraliśmy lampę błyskową stojącą co doświetlała auto by jakoś to wyszło, ja w głowie mam dużo mega miejscówek, także by nie robić już OT, jutro Ci powiem o paru gdzie moglibyśmy zrobić sesje![]()
chlopaki nie ma sensu sie wysilac na zdjecia konkursowe bo i tak wola tam fotki felg.Porobcie zdjecia felgi,lusterka i wrzucajcie na konkurs.
dobra Panowie/Panie, jakby ktoś dopiero co wszedł to dzisiaj 15 Miasteczko Galicyjskie, do zobaczenia na miejscu![]()
Ja raczej przyjadę puzniej, bo znajomym zachcialo się jechać na park linowy do krynicy:-)
Dzięki za spocik. Miałem aparat Zorke 5 i zrobiłem kilka zdjęć. Marne co prawda bo to zorka ale pobierajcie.
ZDJĘCIA
Pozdrawiam.
Któryś przypadkiem przez Orła Białego wracał???