No widziałem widziałem. Ja do szkoły muzycznej chodziłem za młodu to się połapię może.![]()
No widziałem widziałem. Ja do szkoły muzycznej chodziłem za młodu to się połapię może.![]()
Sivax ma racje szcegolnie ladnie to wyglada w nocy wszystko sie swieci na suficie tez prawie jak samolot.
ANET widzę że się na forum udzielasz ładnie. Ja oglądam sobie na allegro 156 po liftingu bo mnie nachodzi. Na 159 mnie nie stać to może chociaż tyle...
Ja poproszę zdjęcie w nocy.
- - - Updated - - -
ANET Twoja Alfa: link Co prawda komórą ale nawet spoko wyszły w tym deszczu.![]()
Zdjecia super jestem pod wrazeniem.Tez myslalam kiedys o zmianie na nowszy model w moim wypadku chodzi o 166 po FL gdyz to jest jak na razie ostatnia limuzyna AR 159 jest piekna ale troche mala w srodku bo to jest nastepca twojej 156.
Nie no nie rozstanę się z nią.W swoją włożyłem masę roboty i kasy (nie tylko zawieszenie robiłem). Znam ją na wylot i jej ufam w 100%.
Poza tym lista "to do" jest jeszcze nie zamknięta i nie zostawię tak mojej alfy bez pomocy żeby ją ktoś dojeździł.![]()
Alfa super, jeszcze na zywo mialem okazje ogladacaa na ostatniej fotce to nawet 156 autora zdjec (chyba) sie zalapala
![]()
Chyba z cichym sie znamy z grilla?
Zgadza się zgadza. Załapała się troszkę.
Nie byłam pewna na 100% ,więc nie chciałam strzelić gafy.