nie wszyscy :p zdarzy sie ze i czas sie znajdzie na forumP
nie wszyscy :p zdarzy sie ze i czas sie znajdzie na forumP
No fajnie bo bardzo lubie NS tutaj mieszkalam w dziecinstwie mam sentyment do tego miasta.
Zawracaj zawracaj. Niech się coś dzieje.Aktywiści potrzebni.
Sent from my 7 Mozart T8698 using Board Express
Po dłuższej przerwie w aktywności na forum zacząłem czytać ten temat. Szkoda że ominęło mnie kilka zlotów.
Gdyby był organizowany jakiś zjazd alfaholików w weekend to chętnie się pojawię.
W tygodniu niestety nie dam rady ponieważ pracuję w delegacji
Niestety do NS nie wroce mieszkac przynajmniej na razie,ale tak jak pisalam wczesniej odwiedzam to miasto co najmniej raz w miesiacu,w Bochni gdzie teraz mieszkam mamy grupke Alfaholicow i organizujemy spociki pod firma w ktorej pracuje jest to Auto centrum Texon wiec musimy sie kiedys umowic i zapraszam Was do nas na kawe i inne niespodzianki.
a ja tez moge wpasc na te niespodzianki pomimo ze nie jestem z NS??
Oczywiscie ze tak,witam Cie serdecznie jak tylko cos zorganizujemy czuj sie zaproszony,probuje tez sciagnosc forumowiczow z Brzeska i innych okolic.
ale mam nadzieje ze kawe dobra serwujesz??Moze kiedys zawitam ale kiedy to nie jestem w stanie powiedziec.Dobrze ze mam jakies fotki Twojej 164 to czasem zerkne bo naprawde piekna jest.A te niespodzianki to przykladowo jakie sa??
no tez ciekawy jestem tych niespodzianekP ja chetny jestem bo lubie jezdzic
i moge na taki spocik sie wybrac
)
Kawke wypijemy z ekspresu w firmie a pozniej taki mam plan pojedziemy gdzies posiedziec,a co do niespodzianek zrobimy moze jakies proby sprawnosciowe/jest bardzo duzy plac/ konkurs na szybkie mycie na myjce bezdotykowej wszystko jest do obgadania.