Lista N. Sącz

Coś sie kolego tak na to tesco zawzią? Profity jakies masz z tego czy co? Pod tesco jest impreza do 22 i napewno parking będzie zarypany.

z tego co wiem dzisiaj nikogo nie bedzie.. :) kazdy mowi ze wybiera sie na 30 :) i w sumie racja, wtedy bedzie wiecej aut i wiekszy spot :)

A więc zrobimy konkretniejszego spota więc zrobię liste ;)

1. Belfer
2. LukeMazur
3. Paweł_NS
4. Gregory 156
5. moonraker3
6. Freshone1
7. laska
8. cichy2310
9. lukas_po
10. piotrekkr
11. YoMen
12.

Ostatnia edycja:
No i zajebiscie :)) nie wiem dzisaj dzien alfy czy cos xD pod tesco team pionier z alfa dzis bylem w limanowej na wyscigach gorskich to fajnie bylo jak siroko i suparu po 200-2500 tys przod do kasacji :)) ale nagroda za 1 miejsce alfa xD :))

No i zajebiscie :)) nie wiem dzisaj dzien alfy czy cos xD pod tesco team pionier z alfa dzis bylem w limanowej na wyscigach gorskich to fajnie bylo jak siroko i suparu po 200-2500 tys przod do kasacji :)) ale nagroda za 1 miejsce alfa xD :))
bo to byla moja w Limanowej:-!

ejj ejjj.. KIEROWNIK ma za free.. !!! :) ewentualnie moderator sie moze jeszcze zalapac na wejsciowke tez za free.. ale to jest jeszcze do przedyskutowania ! :)

Tak to nie będzie! Ten kierownik tamten moderator inny znów zna Piaska... To nikt składki nie zapłaci. ;)

to skoro został tydzień to może ustalmy jakieś fajne miejsce:) by nie być tendencyjnym może SS? jak w tamtym roku? fajnie wsumie było wtedy tam, większość z was nie była więc mocie zdjęcie o które miejsce chodzi:

DSC_8585.jpg

aż się łezka w oku kręci:P

Ostatnia edycja:
Spotykamy się na miejscu czy gdzieś w NS i jedziemy razem? Gdzie w razie deszczu?

Kurde a moja jeszcze ze stukniętym błotnikiem. :P A teraz taka ładna. :)

Spotykamy się na miejscu czy gdzieś w NS i jedziemy razem?

ja bym razem pojechał:) może z początku węgierskiej z pod Rafy?

Kurde a moja jeszcze ze stukniętym błotnikiem.

nie przejmuj się, mi zaczęła padać pompa wspomagania, auto u mechanika, pompa leci na śląsk do regeneracji, mam nadzieje że na niedziele będzie na chodzie...:) życie...

Amortyzatory
Powrót