Lista N. Sącz

a ja właśnie skończyłem malować zaciski i 2 klucze urąbałem...:) tak z innej beczki...;)

Odkręcałeś zaciski czy klucze do kół takie miekkei ??

Marek ty chyba dostałeś wczoraj w pudełeczku książkę pod tytułem "Instrukcja obsługi" może byś się za lekturę wziął ;)

klucze do kół... badziewie jakieś od chinoli pewnie:( człowiek uczy się na błędach, klucz za 30pare zł to jedna wielka kupa:)

Też miałem okazję tylko w kryzysowej sytuacji. Ale niestety to nie był chinol tylko oryginalny od alfy. Wkońcu poratował mnie jakiś gość z Audi ;d

Jak dla mnie kolejne chinole. :) Szwagier się pokusił na tego typu piękne felgi to po sezonie miał tak złuszczony lakier bezbarwny. Bo to nie obdarta felga tylko lakier schodzi. Italian design to se każdy chinol może odlać z lekkiego stopu. :) Jak felgę odlał to napis też nie problem. :) A obok prawdziwych FOXów to nawet nie stało nigdy. :)

- - - Updated - - -

Jak dla mnie kolejne chinole. :) Szwagier się pokusił na tego typu piękne felgi to po sezonie miał tak złuszczony lakier bezbarwny. Bo to nie obdarta felga tylko lakier schodzi. Italian design to se każdy chinol może odlać z lekkiego stopu. :) Jak felgę odlał to napis też nie problem. :) A obok prawdziwych FOXów to nawet nie stało nigdy. :)
To jest oryginalny FOX http://www.rimstyle.com/alloywheels/wheel/?wheel=fox_racing_r3_gbpo&colour=gloss_black_polished Ceny zaczynają się od 270 funtów za sztukę przy 15 calach. Większe są droższe. Jest tam prawdziwe logo foxa i inne wytłoczenia na nich.

Inicjatywe zawsze mozna na szybkosci wymyslic :p np. pogadac z ludzmi z tarnowa ktorzy maja dostep do hamowni :) i moze grupowo bedzie taniej ?:P a kazdy bedie wiedzial co tak naprawde siedzi w alfie :) czy moze jakis inny pomysl na spota?:P

W Gorlicach mój znajomy ma hamownię dość wiarygodną. Przy kilku chętnych jest w stanie zejść do naprawdę niskiej ceny. Więcej info na PM.

No to jakis ukrainiec na translatorze tłumaczył xD

No jak ten spot nastepny bedzie gdzies za miesiąc to moze mojej Belli nie poznacie;) Planów jest ogrom na ten czas;)

no czyli pomysl sie dobrze przyjął :) teraz jakąś konkretna date trzeba zrobic i liste ludzi chetnych :) opisac ew. koszty i juz spot gotowy :)

Amortyzatory
Powrót