Lista N. Sącz

Hej ludzie. Powróciłem z krainy luksusowych jachtów i takich bryczek... DSC_0382.JPG Szkoda, że tak szybko bo było nieźle. Niestety te jachty i bryki to wolałem nawet nie dotykać żeby mnie ochrona nie zgarnęła. :P Ale miło było w tak zacnym otoczeniu przebywać. :)

28 też mi pasuje:) ostatnio był spot w SS to może idąc tą drogą w kolejnym innym mieście? z dobrym parkingiem:) może w Krynicy/Szczawnicy/Gorlicach/Stróżach :)

Krynica - ok
Gorlice - ok
Szczawnica - hmmmm kawałek drogi jest z mojej perspektywy
Stróże :D ha ha ha i tu pojechałeś, może być problem z godnym parkingiem dla takich piękności jak nasze Belle :)

Stróże ha ha ha i tu pojechałeś, może być problem z godnym parkingiem dla takich piękności jak nasze Belle

każda miejscowość godna rozważenia:) Belfer niech się też wypowie odnośnie swego miasta, SS ost. pokazuje że warto inne miejscowości brać pod uwagę, zawsze to jakieś urozmaicenie, ale jak nie będzie propozycji, w ostateczności NS:)

Mi to obojętne, bo tak czy siak mam do was 170km a czy zrobie te 30 wiecej... xD

a NO :P wiec tak jesli uda mi sie zagadac z burmistrzem to mozemy wjechac nawet na deptak pod pijalnie pod te nowe budowle fontanny itd. potem mozna na jaworzyne wyjechac tam tez jest spoko :P a cos wiecej moge wymyślić;P

Amortyzatory
Powrót