Lista N. Sącz

znam te tereny bardzo dobrze jeżdżę tam czesto w sumie głównie po to zeby pozapier**** po serpentynach :) kilka takich jest tez jak jedzie sie z krynicy do tylicza :P te tez obeznane :P

- - - Updated - - -

albo moze do propozycji dołączymy rynek w gorlicach?? Świerzo po remoncie bardzo ladnie tam :P

albo moze do propozycji dołączymy rynek w gorlicach?? Świerzo po remoncie bardzo ladnie tam

Tak, tak dzisiaj byłem, widziałem i całkiem przyjemnie się zrobiło :)

A i jeszcze Kierownika naszego dzisiaj widziałem ;) się trzy alfy na jednym przejeździe kolejowym spotkały :D

Ostatnia edycja:
dobra pierdu pierdu ustalajmy coś!:) Krynica- nie mieszkam ale przyjemny wydaje mi się dworzec PKP ma klimat a i parking duży, Gorlice ? niech się kolega Belfer wypowie, a może Grzesiu ma coś na oku u siebie tudzież w Limanowej? póki co to tylko kreska, a kreskę to ja sobie mogę w domu zrobić....:)

Może kierownik coś zarządzi ;) bo coś się mało udziela ostatnio.

A tak na poważnie to coś mało jest zainteresowanych najbliższym spotem, czyżby w wakacyjnych planach towarzystwo zapomniało o spotach alfaholików ??

Ja tam myślę, że Krynica będzie najlepsza. Wezmę starszego syna a może całą rodzinkę i będzie przyjemne z pożytecznym.

Może kierownik coś zarządzi bo coś się mało udziela ostatnio.
hmm.. nie chce Mi sie myslec nad jakas riposta :hmmmm2::hmmmm2::aetsch:

Krynica mysle ze ok.. tylko gdzie konkretnie tam wjechac.. ? " Pan Kreska " cos wspominal o deptaku ? ? watpie czy to jest realne aby sie udalo tam wjechac :)

cosik mi się zdaje ze teraz za duzo ludu to nie bedzie;P bo za daleko! bo szkoda paliwa!

krynica nie tak daleko:P

- - - Updated - - -

a tak w ogole nie mogl by byc ten spot 28 lipca?:p

- - - Updated - - -

watpie czy to jest realne aby sie udalo tam wjechac
Pan Burmistrz Powiedział ze po okresie wakacyjnym nie bedzie problemu :p wiec deptak odpada

inne fajne miejsca w krynicy to np. Czarny potok (Jaworzyna) lub Pod Lodowiskiem :P albo sam nie wiem :p
lub w Muszynie (8km od krynicy) jest duzy rynek albo nad poprad w Muszynie ,

A co wy byście chcieli??:P jakie sa wymagania ??:p

Ja ostatni weekend lipca jadę się szlajać dalej wakacyjnie. A potem mam weselicha 2. Może mały spocik w tą niedzielę? Taki symboliczny byle gdzie? np. Pod MediaMarkt wieczorkiem?

a tak w ogole nie mogl by byc ten spot 28 lipca?:p

z tego co większość zainteresowanych pisała to właśnie mowa o 28 Lipca

Jak wcześniej pisałem dobrym miejscem według mnie w Krynicy jest parking pod dworcem PKP, sporo miejsca, 4min od wejścia na górę parkową, z 6min na deptak spacerkiem, nie jest tam tłoczno, a tym bardziej jako że to będzie niedziela to pusty parking praktycznie byłby

Taki symboliczny byle gdzie? np. Pod MediaMarkt wieczorkiem?

jo robot:(

Read more: http://www.forum.alfaholicy.org/malopolska_gorny_slask/8538-lista_n_sacz-300.html#ixzz2ZQcZ7iu1

Jak wcześniej pisałem dobrym miejscem według mnie w Krynicy jest parking pod dworcem PKP, sporo miejsca, 4min od wejścia na górę parkową, z 6min na deptak spacerkiem, nie jest tam tłoczno, a tym bardziej jako że to będzie niedziela to pusty parking praktycznie byłby
wiec tak parking tam maly jest :p ale spoko jestem za :p wiekszy parking jest przy deptaku pod galeria krynicką:P hehe

- - - Updated - - -

z tego co większość zainteresowanych pisała to właśnie mowa o 28 Lipca
wkoncu mi data pasuje :p hehe i bylbym na 1 LokalSpocie :P hahah

wiec tak parking tam maly jest :p ale spoko jestem za :p wiekszy parking jest przy deptaku pod galeria krynicką hehe

wiesz co niedawno tam byłem ale wydaje mi się że z 30aut w dużych odstępach od siebie by się zmieściło na spokojnie poza tym na chwilę obecną chętnych na 28 lipca i Krynice to nawet 10osób nie ma...

Amortyzatory
Powrót