bastersebek
Nowy
na kreske mozemy ustawić się za torami w powroźniku
tam bardzo ładna prosta jest 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
a na kreske to gdzie?
albo moze do propozycji dołączymy rynek w gorlicach?? Świerzo po remoncie bardzo ladnie tam
A i jeszcze Kierownika naszego dzisiaj widziałem
ha ha kuzynke odrazu wyczailem.. aa patrze zaraz za Nia Ty jedziesz i blindujeszsię trzy alfy na jednym przejeździe kolejowym spotkały
No to moze jakies propozycje konkretne?![]()
Może kierownik coś zarządzibo coś się mało udziela ostatnio.
A tak na poważnie to coś mało jest zainteresowanych najbliższym spotem, czyżby w wakacyjnych planach towarzystwo zapomniało o spotach alfaholików ??
hmm.. nie chce Mi sie myslec nad jakas riposta :hmmmm2::hmmmm2::aetsch:Może kierownik coś zarządzi bo coś się mało udziela ostatnio.
hmm.. nie chce Mi sie myslec nad jakas riposta
bo Ja noo, yyyy ten... uczuciowy bardzo jestem(znowu wziąłeś sobie do siebie co napisałem )
Tylko teraz pasuje dokladnie przemyslec w ktorym miejscó.. Niech sie reszta tyz wypowieKrynica może być.
Pan Burmistrz Powiedział ze po okresie wakacyjnym nie bedzie problemuwatpie czy to jest realne aby sie udalo tam wjechac
a tak w ogole nie mogl by byc ten spot 28 lipca?![]()
Taki symboliczny byle gdzie? np. Pod MediaMarkt wieczorkiem?
wiec tak parking tam maly jestJak wcześniej pisałem dobrym miejscem według mnie w Krynicy jest parking pod dworcem PKP, sporo miejsca, 4min od wejścia na górę parkową, z 6min na deptak spacerkiem, nie jest tam tłoczno, a tym bardziej jako że to będzie niedziela to pusty parking praktycznie byłby
wkoncu mi data pasujez tego co większość zainteresowanych pisała to właśnie mowa o 28 Lipca
wiec tak parking tam maly jestale spoko jestem za
wiekszy parking jest przy deptaku pod galeria krynicką hehe