Bogatemu wszystko wolno:-D
Bogatemu wszystko wolno:-D
Jakbym wiedział że tak się będziecie czepiać tego hyundaia to bym na ten spot nie przyjechał!
Mam do sprzedania zimówki Dunlop grandtrek sj6 265/70 r15 mają przejechane nie więcej niż 2 tysiące km. Nowe kosztują 590zł ja oddam za 400zł. Może macie kogoś znajomego kto ma terenówke i potrzebuje zimówek.
Ema ema dlugo mnei nie bylo bo mialem konczenie pisania pracy nauke a potem obrone i juz jestem na szczescie po wszystkiemu ale ulgaZapraszam do obejrzenia mojego nowego filmiku AR 147 w dziale nasze pojazdy
Piekne dwie 159 na spocie
![]()
szukam goscia w N S albo okolicach ktory wyproszkuje felgi i wymaluje ???![]()
http://www.old-car.pl/ kolega tam zostawiał swoje felgi i był zadowolony z efektów![]()
Who's the evil man, who's the righteous man, and who's the shepherd???
Jest gosc w Łabowej co tez dobrze robi takie sprawy. Mozesz sobie zadzwonic do tej firmy co ci podał Pawel_NS i do tego chodoka i zpytac kto ci taniej zrobi. Jak mi robil pare razy felgi to max wzial 200 zl za komplet z malowaniem proszkowym ale felgi to byla jedna rdza ale zrobil ladnie. Numer ci wyslalem na PW Jak ktos bedzi epotrzebował to pisac
Paweł koniec swiata sie zbliza aa Ty z polowy mszy wychodzisz.. ;p i ludzi nie widzisz ;p ha ha !!