LukeMazur
Nowy
- Auto
- Toyota Supra JZA80 / Nissan Stagea RS260
4x TAK ;P
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Panowie a co sadzicie o miejscu: Wysowa Zdroj ? ? Parking jest bezpoblemowy, grilla mozemy zapalic i w to miejsce gdzie bysmy jechali jest spokojnie ciche z daleka od ulicy itd...
Kto byl by na to chetny ? ? Ja, Pawel, Łukasz P.. jestesmy na TAK aa reszta co na to ? ? ?
o miejsce sie nie ma co martwic bo Ja tam mam domek campingowy z dzialka z dala od ulicy w spokojnym miejscu itd...w samej Wysowej jest zawsze dużo miejsca
w razie czego numer do Pawla masz, no nie.. ? ? wiec bedziemy sie zdzwaniac gdzie jestesmy itd..będę w sobotę 27 na weselu z noclegiem więc mogę zostać do wieczora.
5x TAK ;>4x TAK ;P
aa musimy ustalic godzine o ktorej wyjezdzamy i skad ?
Mysle ze lepiej by bylo spod Miasteczka Galicyjskiego.. bo bedziemy jechac przez Grybow itd..możemy spod biedronki koło zawady wyjechać
Mysle ze lepiej by bylo spod Miasteczka Galicyjskiego.. bo bedziemy jechac przez Grybow itd..
Tam sie jedzie okolo 50 min.. cos takiego.. ale tez szalec nie ma co wiec mysle ze w godzinie sie wyrobimy..
i moze spotkajmy sie na Miasteczku Galicyjskim o 13:00 aa 13:20 wyjazd.. ? Moze byc ? ?
jesli ktos moze Niech wezmie grilla o ile wogole bedziemy cos tam grillowac ( prowiant wlasny ) i w sumie kszeslka w razie czego tez mozna wziasc..
to jak by ktos mogl grilla zalatwic.. to bylo by ok.. ja zalatwie brykiet..
chyba nie.. bo On 27 ma weslee w Wysowej.. wiec On tam bedzie na Nas czekal pewnieja pewnie przyjade z Belferem