Lista N. Sącz

1) cichy2310 + polowka
2) Paweł + połówka lub połówki( jak będzie kompan do nich ) 
3)lukas_po + różnego rodzaju połówki + brat jak będzie chciał jechać (Grybow-Orlen)
4) Piotrekkr, ale chyba bez połówki co by nie słuchać, że już chce do domu
5)bastersebek , raczej sam :)

nie powiem kto jest ojcem żółtych halogenów.... ja własnie nie wiem czy dam rade byc...

1) cichy2310 + polowka
3)lukas_po + różnego rodzaju połówki + brat jak będzie chciał jechać (Grybow-Orlen)
6)YoMen, prawdopodobnie sam

1) cichy2310 + polowka
6)YoMen, prawdopodobnie sam

jeszcze do tego ja, być może 2 alfy, 2 dzieci i żona:)

ja też ale wieczorem na dojazdową
Ja na dojazdową już nie jeżdżę, choć mam tam 200 metrów. Nie wiem, czy na środkach myjących oszczędzają czy na ciśnieniu, ale mycie nie jest tak efektywne jak kiedyś. Jeżdżę teraz na Zabełcze koło salonu Toyoty lub na podziemny w Gołąbkowicach. Lepsze efekty mycia ;)

w gołąbkowickiej jest 24h?
Nie jestem pewien. Zależy czy na parking podziemny opuszczają jakieś szlabany na noc. W Gołąbkowicach myjnie niedawno otwarli. Chyba z 6 programów i piany, że ho ho ;) Ameryka panie ;) Ale koło Toyoty też w miare uczciwie można za 5-7 zł umyć ;) I tam na pewno całą dobę.

aa byliscie na Wisniowieckiego Czysto.pl wjazd miedzy DPD a RAMEX'em ? ?

Ja tam zawsze myjee, piany duzo, dobrze puszcza brud, cisnienie zaje**ste :) wosk maja dobry i 4 ostatni program, suszenie z nablyszczaniem.. dobry efekt bo auto szybko schnie, nie trzeba przecierac, smug nie zostawia i fajnie sie lakier odswieza :) aa u Was na lakierze by to fajnie wygladalo bo macie dobry lakier, bo moj juz nie jest tak nowy.. hehe

aa byliscie na Wisniowieckiego Czysto.pl wjazd miedzy DPD a RAMEX'em ? ?

Ja tam zawsze myjee, piany duzo, dobrze puszcza brud, cisnienie zaje**ste :) wosk maja dobry i 4 ostatni program, suszenie z nablyszczaniem.. dobry efekt bo auto szybko schnie, nie trzeba przecierac, smug nie zostawia i fajnie sie lakier odswieza :) aa u Was na lakierze by to fajnie wygladalo bo macie dobry lakier, bo moj juz nie jest tak nowy.. hehe

Ja tam zawsze myje jak już myję na mieście. Kolejek nie ma, system pierwsza klasa (dobre ciśnienie i środki), wieszaczki do chodniczków. To jest ten sam system co jest na Jana Pawła.

Po uzgodnieniu z Belferem, bedziemy czekać razem na pierwszym parkingu po skręcie w Ropie na Wysową ;) Czyli będziemy juz 0 14.00 czekacna was w Ropie ;)

Adlatego ze bezsensu jechac nam do grybowa a potem wracac ;)

Ja, tak jak pisałem wcześniej pod peleton podpinam się w Grybowie koło Orlenu. Co do mycia Belli to też zaraz zabieram się za mycie :D

Wysłane za pomocą TapaTalk 2

Tu nasuwa się pytanie do Kierownika, czy na obiekcie jest basen i barek z zinnymi napojami ;).???

Wysłane za pomocą TapaTalk 2

Amortyzatory
Powrót