oj joj joj ... ja juz dlugo na forum a tutaj nawet nie zagladalem
dopisuje sie do listy - liczyl ktos ile nas jest ?
oj joj joj ... ja juz dlugo na forum a tutaj nawet nie zagladalem
dopisuje sie do listy - liczyl ktos ile nas jest ?
nie ma ktoś na miaru na kogoś kto ma do sprzedania jakieś fajne 16" felgi... najlepiej z okolic NS oczywiście do Alfy 156. jak by ktoś coś wiedział prosze o PW.
"Tu nie chodzi o to żeby być lepszym czy szybszym, mieć niezawodne auto, środek do przemieszczanie z punktu A do punktu B, chodzi o to żeby mieć Alfa Romeo, reszta się nie liczy..."
Były :
AR 146 1.9 TD
AR 156 1.8 T.S.
Aktualnie :
AR 159 2.4 JTDm
"Tu nie chodzi o to żeby być lepszym czy szybszym, mieć niezawodne auto, środek do przemieszczanie z punktu A do punktu B, chodzi o to żeby mieć Alfa Romeo, reszta się nie liczy..."
Były :
AR 146 1.9 TD
AR 156 1.8 T.S.
Aktualnie :
AR 159 2.4 JTDm
Ta żółta też tam stoi, ale mi sie wydaje że kolega jeździ czarną ..
Były :
AR 146 1.9 TD
AR 156 1.8 T.S.
Aktualnie :
AR 159 2.4 JTDm
E tam chwalić się nie ma czym. Alfa jak Alfa. Zawsze piękna.Ciągle się zbieram żeby jej zrobić jakąś sesję zdjęciową ale ciągle brak czasu. Jak się zazieleni to zrobimy z Alfą plenerek. Azzurro Fantasia - chyba w NS jest tylko jeszcze jedna oprócz mojej. Pozdrawiam serdecznie. I obyśmy się spotkali każdy na swoim pasie ruchu.
![]()
A nie AlfaClubu ? tak mi się wydaje, mogę się mylic, bo dawno jej już nie widziałem :]
Były :
AR 146 1.9 TD
AR 156 1.8 T.S.
Aktualnie :
AR 159 2.4 JTDm