Fajna!![]()
Fajna!![]()
No paskudnie, nie paskudnie ale chciałem go przepuścić, tak to bym przejechał spokojnie, a przed nim wyjeżdżały jakieś 3 alfy to się zagalopował
Teraz z innej beczki odwoziłem taką koleżankę do domu troszkę mnie ściągnęło na lewo i wpier...liłem się na pniaka nie wykarczonego i opona z przodu poszła w piz....u, na dodatek nie wiem czy od uderzenia czy od czego spaliła się postojówka wymieniana dwa tygodnie temu. Jeszcze żeby było śmiesznie nie miałem klucza odpowiedniego, ale alfa miała tyle litości, że zrobiła to koło kolegi i to na dodatek z forum co też ma 156 i pożyczył klucza. jutro popatrze czy sie tam nic z zawiasem nie stało, ale i tak miałem robić zawieszenie, tak że nie będzie bolało.
no dokładnie, moja wina
O no to grubo. Nie zazdroszczę. Może chociaż koleżanka przytuliła?![]()
Maluchem to kiedyś specjalnie w krzaki wjechałem żeby się koleżanka przestraszyła i że niby później ją pocieszePrzyznawaj się czy u Ciebie też tak nie było?
Wiesz trzeba było koło z tyłu do przodu przerzucić, funkiel nówkę nieśmiganą dojazdówkę na tył przykręcić.....................tak że wiesz odechciało mi się wszystkiego
laska ty to dobrze kombinujesz![]()
Ale potem koleżanka mam nadzieję na kawę zaprosiła żeby ogrzać...![]()
grzesiek, przyznaj, że po prostu chciałeś osiągnąć taki efekt
http://www.youtube.com/watch?v=5JoglDWdKgs
Who's the evil man, who's the righteous man, and who's the shepherd???