heh cichy juz byl wiec was uprzedzila wpadajcie moze cos kupicie bo lipe mam z ruchem...
heh cichy juz byl wiec was uprzedzila wpadajcie moze cos kupicie bo lipe mam z ruchem...
Who's the evil man, who's the righteous man, and who's the shepherd???
takiemu to dobrze a oswiata jeszcze narzekapioneer, yamaha, kenwood sa
![]()
Ostatnio edytowane przez Paweł_ ; 10-02-2013 o 16:27
Paweł a do której robisz? Bo takie wypady się robi od 20h wzwyż:-)
pioneer vsx 322 juz za 759zl jest, po pracy do kosciola pasuje mi jeszcze skoczyc wiec troche zejdzie
Widziałem go kiedyś na stronie Euro i nawet się nad nim zastanawiałem ale mam teraz na oku tą Yamahę http://www.euro.com.pl/amplitunery/y...5-czarny.bhtml
Macie któryś z nich na sklepie?
niestety nie mamy, jedynie w zestawach inne modele, z tego co widze koncowka serii, pod zamowienie 3 szt zostaly+ poiedyncze sztuki w innych sklepach wiec cena moze jeszcze zjedzie
Ja osobiście polecam ONKYO. Troszkę więcej kasy ale różnica w stosunku do podanych przez Łukasza modeli i chodzi mi tu o jakość dźwięku. Oczywiście jeszcze trzeba jakieś głośniki w miarę przyzwoite. Na pewno odradzam m-audio i inne tego typu wynalazki znaczy z tego segmentu bo przy tego typu głośnikach to można najtańszy amplituner kupić.
- - - Updated - - -
Ja osobiście postawiłem na Onkyo + Wherfedale z tym, że ja Hi-Fi bo kino jakoś mnie nie pociąga.Zależy czego oczekujesz od sprzętu.
Kino niby modne ale co można się spodziewać od amplitunera za 1000 w którym upakowane jest dosłownie wszystko? Moim zdaniem nie za wiele.
- - - Updated - - -
Chociaż w tym przedziale cenowym to wybieraj markę z jaką się będziesz dobrze czuł. To znaczy tą która da Ci poczucie największej fajności.Bo o jakości to bym tu nie dyskutował.
![]()
Ostatnio edytowane przez moonraker3 ; 10-02-2013 o 18:38