heheh auto jezdzi wiec pierscienie napewno nie stanely bokiemcos poprostu blokuje alfe , tlyko teraz mysle co
![]()
heheh auto jezdzi wiec pierscienie napewno nie stanely bokiemcos poprostu blokuje alfe , tlyko teraz mysle co
![]()
pasek przeskoczył???
no i juz wszystko jest wiadomozaden filtr katek pasek niema bledow w kompie
poprostu winny jest PKN ORLEN ! ;p heheh ich paliwo nadaje sie do wylania do sciekow ;p chociaz to nie ekologiczne
hehe po wylaniu polowy zbiornika paliwa i wlaniu normalnego z shela
auto wyrywa asfalt
i nic sie nei dziee:p ludzie nie tankujcie w krynicy zdroju na orlenie
bo nie warto
szczegolnie VERVY ktora zamula
a nie poprawia pracy silnika
![]()
widać że zadowolony, to nastepnym razem chociarz wez sie ogarnij na spota, bedziesz chłopkiem od palenia opon![]()
Wypożyczę maszynkę do zaginania nadkoli - PW
mowie wam ze jak spota zrobicie w ten weekend to moge bycbo wy zawsze robicie jak mnie niema w kraju
![]()
auto zapierdziela eleganckoi tak ma byc caly czas
![]()
dopiero spot co byłpewnie gdzies tak w w 3 tygodniu maja znowu bedziemy nad tym myśleć
![]()
Wypożyczę maszynkę do zaginania nadkoli - PW
No ja już mam nowy aparacik więc się i tak nie mogę doczekać spota.Ale muszę się go nauczyć obsługiwać.
![]()
D700z lampeczką SB900 Jeszcze jakiś sensowny obiektyw by się przydało.
Na razie jest 24-85 i nic co dotychczas było nie pasuje niestety bo to już pełny format.
- - - Updated - - -
Ale podobno ten 24-85 to odpowiednik 36-127,5 z małego obrazka więc nie jest źle jak narazie.
No pięknie, pogratulować zakupu, świetne body, sprawdzona konstrukcja teraz tylko fotki cykac, nie przepraszam takim sprzętem to się już robi fotografie a nie cyka. Nie dziwię się że nie możesz się doczekać okazji na wypróbowanie sprzętu bo na pełnej klatce pewnie jeszcze większa przyjemność robić zdjęcia.
Sam na takie choruje ale troszkę drogo jak dla mnie na obecną chwilę :/
Życzę szerokich kadrów
Wysłane za pomocą TapaTalk 2