wyjazd.. Ja tylko podalem godzine tak na oko, jeszcze reszta sie musi wypowiedziec i wtedy uzgodnimy dokladnie, ale mysle ze cos kolo tego, bedzie wyjazd![]()
wyjazd.. Ja tylko podalem godzine tak na oko, jeszcze reszta sie musi wypowiedziec i wtedy uzgodnimy dokladnie, ale mysle ze cos kolo tego, bedzie wyjazd![]()
o 14.30 wyjazdda sie?
Wypożyczę maszynkę do zaginania nadkoli - PW
wyjazd +/- 14 myślę i by na 15 tam dojechać
Who's the evil man, who's the righteous man, and who's the shepherd???
uuu to pozno ... bo kolo 17 pasuje mi wyjechac do wiednia ... chyba ze zalatwie sobie dodatkowo poniedzialek wolny , to bede
musze sie postarac i przyjechac bo mnie nie bylo nigdy jeszcze:p , w sumie raz bylem na rynku w Starym Sączuale to byl jakis maly spocik
"koledzy" to umowmy sie na 14:15 na parkingu tam pod zamkiem .. i poczekamy tam do 14:30 i wyjezdzamy, coo ? ? ?
Mi pasujeto co pijemy? wódkę czy browary?
Mi to obojetne, ale moja cos kreci nosem ze to Ona %% a Ja prowadze..przegadajcie Ja na grillu ze kobieta nie wypada, haha ;p
o to się nie martw, moja chętnie auto poprowadzi bo lubi to powiem by Twoją przekonała![]()
ooo wlasnie dobry pomysl.. ;p chyba ze... po grillu w Zegocinie mozemy sie przeniesc do mnie i na ogrodku poodpoczywac przy %% ;p hahaha![]()
damy radęinicjatywa jest, więc jest OK
dla chcących znajdzie się sposobność do konsumpcji
![]()