hehe;P tak to jest, ale no tak delikatna ona była;P bo dziury z prawej strony, a kto o cos przytarł jak wyjezdzalismy spod zamku, bo cos słyszałem;P
hehe;P tak to jest, ale no tak delikatna ona była;P bo dziury z prawej strony, a kto o cos przytarł jak wyjezdzalismy spod zamku, bo cos słyszałem;P
Wypożyczę maszynkę do zaginania nadkoli - PW
Młody miał w planie Honde jak zrobi prawko, ale chyba się zaraził virusem Cuore sportivo
Cuore sportivo: "Złożony, rzadki wirus, notowany tylko w określonych warunkach, u niewielkiej części populacji, której wspólną cechą wydają się wyraźna pasja motoryzacyjna i upodobanie do jazdy. Napięcie i podniecenie wywoływane przez wirusa daje się zaspokoić tylko przez wejście w posiadanie Alfy Romeo. Z tą chwilą pacjent popada w stan głębokiego zadowolenia, lecz jednocześnie jego wirus staje się wysoce zaraźliwy"
![]()
Chłopaki i dziewczyny mam problem..
http://www.forum.alfaholicy.org/147/...ml#post1204531
Pod panel sterujący mam podpięte wszystko. co mam jechać na serwis zeby mi pod kompa podpieli i sprawdzili?
bezpieczniki są ok..
- - - Updated - - -
Dzisiaj wieczorem może mi się uda podpiąć kompa to może coś się uda znaleść![]()
Ja stawiam na rezystor. Komp tu nie wiele pokaże. Jakby coś to ja posiadam kable i odpowiedni program. Ale jeżeli bezpieczniki dobre i panel sterujący też to pewnie to ustrojstwo przy wiatraku. A wiatrak na krótko sprawdzałeś?