Może ktoś chce części do 2.0 TS? Cały pakiet, wybierać przebierać.... Moja Alfa już niestety nie nadaje się do odratowania.![]()
No niestety. Nie opłaca się...
tyle $ włożyłeś i teraz na części? musi być jakieś wyjście...
Who's the evil man, who's the righteous man, and who's the shepherd???
Dobrze stawiasz.Zrobiłem niedawno górę to teraz poszedł dół. Obróciło panewkę na wale. Poza tym po pomiarach wału okazało się że już był szlifowany i jest zjechany więcej niż drugi szlif przewiduje. I tu ZONK...
- - - Updated - - -
Więc serio sprzedaję części albo w całości na części.
Michał nie poddawaj się tak łatwo! Kup silnik. Szkoda autka, tym bardziej że tyle kasy w nie utopiłeś.
Przyznam szczerze że delikatnie mnie wkur..... samochód i jestem gotowy podjąć drastyczne kroki żeby nie wyciągał za mnie juz więcej kasy. Tym bardziej ,że po ostatniej robocie z silnikiem byłem przekonany, że to już oststnie remonty i wszystko będzie okej. Jak widać nigdy nie wiadomo co jeszcze wyskoczy... Może ktoś inny będzie chciał ją uratować.Patrząc racjonalnie na temat to lepiej zakupić coś 4 lub 5 letniego w dobrym stanie i parę lat mieć spokój. 13 lat to już za dużo jak na auto które ma służyć. Tym bardziej że pradwopodobnie jakiś gigantyczny przebieg to autko miało bo nie wierzę że przy 230 tys rozleciałby się wał i już był wcześniej robiony!!! Zostało jeszcze sporo rzeczy które mogą klęknąć w każdej chwili... W używanym silniku też nie mam gwarancji że wszystko będzie ok...