Pozdrawiam Marka. Parkowałem dzisiaj koło Ciebie (pandą) przy tesco. Później na cmentarzu cię widziałem.
jak zdrowie dopisze to z chęcią do was wpadne tylko gdzie i o której? może mi się uda z moich okolic kogoś zgarnąć
Wypożyczę maszynkę do zaginania nadkoli - PW
moonraker3 wiesz coo dobree !!
Aaa jak juz jestesmy przy muzyce, to polecam tez:
Ostatnio edytowane przez cichy2310 ; 06-11-2013 o 21:15 Powód: .. bo sie pomyliłem ;/
Popieram
A tak na marginesie to moją Alfa coś mnie nie lubi ostatnio. W przedostatni weekend wsiadam do Belli, odpalam a ta mi wywala błąd silnika (zawór EGR), podpinam laptopa sprawdzam o co chodzi, kasuje błąd odpalam sytuacja się powtarza. Błedu już nie chciało mi się kasować, jeziłem tak do niedzieli. W poniedziałek żona wsiada do Belli odpala, zero błędów wszystko ok, przypominam ze bledu nie kasowalem. Żona jeździła cały tydzień zero błędów, zero problemów. W piątek ja wsiadam za kółko odpalam Bella daje sygnał głosowy i wyświetla się znowu błąd silnika (zawór EGR) bledu nie kasowalem tyko jeździłem. W poniedziałek historia powtarza się kolejny raz, żona wsiada odpala zero błędów, Bella śmiga aż miło. Ciekawe czy w piątek jak ja będę jeździł Bellą odwdzięczy mi się znowu błędem :/
Wysłane za pomocą TapaTalk 2