Popatrz na zewnatrz a następnie na kalendarz, prawdopodobieństwo śniegu nikłe:-)
Popatrz na zewnatrz a następnie na kalendarz, prawdopodobieństwo śniegu nikłe:-)
Who's the evil man, who's the righteous man, and who's the shepherd???
Sent from my Windows Phone 8S by HTC using Tapatalk
Wypożyczę maszynkę do zaginania nadkoli - PW
Dzisiaj 10.00 a nadal pada;D
Pozdrawiam ;D Dzisiaj ledwo zrobiłem 30km Mchawa - Cisna - Mchawa, dwa samochody z góry sie zagalapowały i na dachu w rowie lezały, ślisko niesamowicie, po serpentynach na 2 biegu bez gazu... a ci co jechali po tyh co sie wywalili wyprzedzili mnie jak wracałem a potem czym bardziej góra tym gorzej, ledwo ledwo, i w koncu przed serpentynami zwątpili i sie zatrzymali i mnie puscili i GT plus kontrola trakcji dała rade ale czasem juz było blisko by stanać, a jakby juz staneło to by mnie zasypało...
Wypożyczę maszynkę do zaginania nadkoli - PW
Ktos chety na zabytek ?? http://tablica.pl/oferta/alfa-romeo-...5-ID4HhUw.html
Wyslane z telefonu przy uzyciu Tapatalka
i tu się rodzi ciekawsze pytanie, jakbym miał kupić takiego klasyka (niewątpliwie pięknego po dopieszczeniu finansowym) to wykładam powiedzmy 12tys na kupno + dołożyć by była igła z 20tys daje nam to +/- 32tys. A więc dokładam jeszcze parę tysi i mam brerkę powiedzmy 3.2V6...![]()
Who's the evil man, who's the righteous man, and who's the shepherd???
Tylko jaki sens w porównywaniu auta mającego 30 lat do samochodu współczesnego?
Oba auta dostarczą kierowcy różnych doznań i w gruncie rzeczy osoba która szuka klasyka zapewne bez wahania wybierze zabytek - osoba która szuka możliwie dużo auta za tą samą cenę wybierze cos współczesnego.