Lista N. Sącz

sstuning
-Miki74_06
-laska
-alfaholik-Bioły
-Belfer27
-gordon771
-trebor
-labomb

Kurcze ja jestem na kupnie nowej Belli, także jeżeli do 20 się wyrobie to przyjade się pochwalić :) Ale nic nie obiecuje dlatego żeby nie robić problemu to nie dopisuje się do listy, mam nadzieję, że w razie czego miejsce wolne przy stole rodzinnym się znajdzie ?:P

Pozdrawiam

Jedno miejsce zostawimy, choć do Wigilii daleko...:)

Ja i Miki będziemy na 100%, Gordon wczoraj jak był u nas to też potwierdził obecność.

Co do miejsca na Wigilię - św. Mikołaj mówił że nie przyjedzie, bo nie ma Alfy ;)

Damy radę bez świętego... Byle pogoda była lepsza niż dziś.

W sumie pogoda nam nie straszna - jest gdzie usiąść więc damy radę.

Dla ułatwienia umieściłem mapę dojazdu.

Ostatnia edycja:
No i po zlociku ;)
Pogoda wprawdzie średnio dopisała, ale i tak pod dachem nie kapało ;)
Była przynajmniej okazja poznac się osobiście i porozmawiac przy kawie.
No i znaleźliśmy wspólny temat ;)

Pozdrawiam
I oby więcej takich spotkań w przyszłości.

Miło było i można to cyklicznie powtarzać. Może by tak następny spot w Grybowie zrobić:) Będę miał bliżej.

Miło było i można to cyklicznie powtarzać. Może by tak następny spot w Grybowie zrobić:) Będę miał bliżej.

Cylkicznie jak najbardziej ale czemu w Grybowie:confused:? Miały być kulki w Gorlicach:D. Już te parę km dołożymy na dojazd a przynajmniej jest gdzie zaparkować pod galerią bo tam zawsze pusto. No i frajda z jazdy naszymi autkami oczywiście nieoceniona.

Cylkicznie jak najbardziej ale czemu w Grybowie:confused:? Miały być kulki w Gorlicach:D. Już te parę km dołożymy na dojazd a przynajmniej jest gdzie zaparkować pod galerią bo tam zawsze pusto. No i frajda z jazdy naszymi autkami oczywiście nieoceniona.

Z Grybowem to tylko żartowałem bo jest w połowie drogi między NS a Gorlicami:) A kulki są nadal aktualne tylko nie wiem, czy parking pod naszą "Galeryją" nie jest za mały na tak duży zaszczyt w postaci tylu AR?! Frajdę z jazdy przy obecnym tempie remontu drogi nr 28 będziesz miał za jakieś... pół roku.

---------- Post dodany o godzinie 18:13 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 18:07 ----------

No i może wypatrzymy te słynne gorlickie galerianki ;)

Prawdopodobieństwo jest tak samo duże, jak to, że któreś z nich to moje byłe uczennice:)

Ostatnia edycja:
pozdrowienia dla wszystkich obecnych u nie obecnych

jezu, dzięki:) wpadłbym ale alfe miałem dopiero drugi dzień więc chciałem się nią nacieszyć:)

jakieś wkupne trzeba przywieść??:)

jezu, dzięki:) wpadłbym ale alfe miałem dopiero drugi dzień więc chciałem się nią nacieszyć:)

jakieś wkupne trzeba przywieść??:)

Myślę, że skoro tak bardzo chcesz się wkupić to jadąc ze Szczawnicy możesz jakiś produkt regionalny z Łącka przywieźć:) Natomiast tak na serio to wystarczy tylko fakt, że jeździsz AR.

---------- Post dodany o godzinie 16:08 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 16:06 ----------

Coś czuję, że następne spotkanie może się nam przeciągnąc nieco ;)

Dla mnie nie problem. Na wakacjach jestem ograniczony tylko kąpielą dziecka a kąpiemy go co drugi dzień....

Amortyzatory
Powrót