Lista N. Sącz

Obniżałeś teraz, że chcesz zbieżność ustawiać?

po zmianie opon na letnie(zjechane już były) już mi auto lekko na prawo zjeżdzało, zmieniłem letnie na nowe opony i dalej zjeżdza lekko na prawo, dlatego zbieżnośc byc moze jest przyczyną, od czegos trzeba zaczac:)

Na 1-Maja nawet nie rob, bo Ja ich mam za płotem to nie raz sie widzi i slyszy jak Oni auta sprawdzaja

przypadek ze tam byłem:) zobaczyłem ze do godz 22 maja czynne to sobie pomyślałem że podjadę:)

Panowie gdzie polecacie zrobic zbieżnośc kół? byłem dzisiaj na 1 maja i stw że auto za nisko siedzi(?!?) i że laser nie złapie odpowiednio i nie podejmą się...[/QUOTE]

Ja takie rzeczy zawsze robię w Automobilklub Podkarpacki a.gif
A co do Krakowa to ja jestem chętny, ale na sto procent będę wiedział dopiero pewnie w połowie maja.

dzięki Panowie za namiary:)w piątek ponowie próbę zrobienia tego,zwłaszcza teraz jak żona jeżdzi - niech ma kobieta sprawne auto heh:)

U mnie też zbieżność w kolejce. Laserowa jest perfekcyjna byle w takim miejscu żeby Panowie mechanicy potrafili komputer obsłużyć. :P
Bo już 2 razy mi się zdarzyło że musiałem pomagać w problemach komputerowych przy zbieżności 3D. Ogólnie dla Alfy to dobra sprawa ze względu na rodzaj zawieszenia.
Raz byłem z kumplem a raz ze szwagrem. Na stw panowie wzięli nam stilo na zbieżność 3D i gdybym nie widział kompa to ustawili by względem parametrów adaptacyjnych dla seicento bo nie mogli sobie poradzić jak ustawić komputer na fiata stilo i im wychodziły kąty nachylenia dziwne. :P
Na Papieskiej u mnie też mają nówkę sprzęt do 3D w tej nowej stacji diagnostycznej szewczyka i nawet taniej robią a jak to nie wiem.
Do tej pory miałem zaufanie do stw ale przy stilo panowie pokazali klasę. :)

---------- Post added at 22:04 ---------- Previous post was at 21:56 ----------

Panowie gdzie polecacie zrobic zbieżnośc kół? byłem dzisiaj na 1 maja i stw że auto za nisko siedzi(?!?) i że laser nie złapie odpowiednio i nie podejmą się...

Jak im za nisko siedziało to se mogli k... na podnośniku podnieść. Jak bym miał czas to podjechałbym z Tobą Pawle na tą zbieżność pośmiać się z kolesi. Chociaż ci na stw fajni są i ich lubię. Może im się nie chciało. :)

Co do tych prób z piskami jak wspominał kolega cichy to wszędzie tak jest tylko jak nie widzisz tego to ci się wydaje że nie. :) Ci obok mnie tak samo testują bryki. :)

Moonraker3 mieszkasz na papieskiej? Jeśli tak to od lipca będę tamtędy jeździł codziennie do pracy bo moja firma przenosi się do Świniarska. Więc jak zobaczysz 156 sw bladym świtem na horyzoncie wiedz, że to będę ja:crazy_pilot:

Mieszkam na Zielonej w Chełmcu. To jest przecznica od papieskiej. Więc może będziemy się spotykać na drodze. :)

Panowie, widze ze ladna pogoda jest, moze by cos wymyslil, jakiego spota popoludniu.. ? :)

mozna by bylo.. :) i chwile przerwy zrobic np w Muszynie na rynku tam jest duzyy parking

tylko zeby bylo wiecej aut, aa tu narazie cisza :)

ja jestem za wiec moze 15 na parkingu pod zamkiem tam kolo mostu

kurde szkoda że nie dałem rady:(
No szkoda bo trasiak fajny a widok alf w lusterku przez całą drogę bezcenny. Dzięki chłopaki do następnego. Pozdrowienia dla pana Tomasza poznanego w Rytrze okazało się, że swój chłop a jego problem postaram się usunąć w tygodniu.

Kurde, że też nie wchodziłem ostatnio, na moim rewirze się bujacie ;p Widziałem was ale bałem się podjechać, bryka bardziej upi**dolona bardziej niż stół Durczoka :(

Kurde, że też nie wchodziłem ostatnio, na moim rewirze się bujacie ;p Widziałem was ale bałem się podjechać, bryka bardziej upi**dolona bardziej niż stół Durczoka :(

Żałosne:(
Trzy albo cztery razy przejeżdżaliście i nie zatrzymaliście się, a gościu (chyba z dacii duster) podszedł i zagadał że też ma alfe.....
a najlepszy był tekst coś w stylu "ty alfaholicy, patrz ma ramki'';)

Amortyzatory
Powrót