Osób które przyjeżdżają na spoty jest około 10... Myśle że 20 aut jest realne.
Osób które przyjeżdżają na spoty jest około 10... Myśle że 20 aut jest realne.
No to co, może ustalmy jakiś wstępny termin i zrobimy listę i wtedy zobaczymy jak to będzie wyglądać ?
"Tu nie chodzi o to żeby być lepszym czy szybszym, mieć niezawodne auto, środek do przemieszczanie z punktu A do punktu B, chodzi o to żeby mieć Alfa Romeo, reszta się nie liczy..."
Były :
AR 146 1.9 TD
AR 156 1.8 T.S.
Aktualnie :
AR 159 2.4 JTDm
Co do terminu to ja bym to do wiosny odłożył. A teraz można zrobić standardowy spocik na parkingu pod tesco.
W Tarnowie też coś koledzy działają, można by ich zaprosić.
Ostatnio edytowane przez laska ; 14-01-2012 o 10:13
Dobra myśl. Oczywiście jak nas z tego parkingu nie wygonią.![]()
ja na jutro nie dam rady, pracuje niestety, przyszły weekend jak najbardzieji można by zrobić na parkingu w galerii sandecja, tam nie ma ukrytego piasku który jest ważną tajemnica heh
![]()
Ja też za następną niedzielą, pod sandecją może być, jakaś odmiana będzie.
---------- Post added at 20:43 ---------- Previous post was at 20:41 ----------
Laska ty z Poręby dojedziesz? Podobno asfalt wam na zimę zwinęli.
Alfa Romeo
born not made
Weź przestań!!! To już nawet śmieszne nie jest! Qrwa wstyd się gdzieś ruszyć bo zaraz auto po dach w błocie! Dobrze że śnieg spadł, żeby jeszcze mróz chwycił i będzie git. Nie uwierzycie ale w tamtym tygodniu żeby się wydostać z mojej ulicy (BOHATERÓW ORŁA BIAŁEGO) musiałem łańcuchy założyć bo tak się w błocie zakopałem!
No to ja niewiem czy będę bo mi się szykuje wyjazd dłuższy (na miesiąc-dwa) ale jeszcze niewiem na 100%
No przyszła niedziela lepiej. Teraz muszę rodzinne odwiedziny niedzielne zaliczyć bo już od nowego roku nie byłem.![]()