Lista N. Sącz

Spocik miły i udany. A Aga w całości odzyskała alfę?

Nooo fotki fajne ! :) Szkoda, ze jeszcze nie nagrywalismy drogi powrotnej z Pawłem ;p :driver::driver:

Czy w okolicy Stróży widziałem dzisiaj Trebora,czy może to był ktoś inny ? :)

Sent from my iPhone 4 using Tapatalk

Mógłbym prosić kogoś z Nowego Sącza, żeby się odezwał do mnie na priv w sprawie oględzin jednej furki :) Byłbym na prawdę bardzo wdzięczny :)

kto poleci jakis sklep gdzie maja wszystkie czesci na miejscu do alfy??? w okolicach i na terenie nowego sacza?? , i czy macie jakiegos dobrego mechanika ktory ogarnia włocha??:P

kto poleci jakis sklep gdzie maja wszystkie czesci na miejscu do alfy??? w okolicach i na terenie nowego sacza?? , i czy macie jakiegos dobrego mechanika ktory ogarnia włocha??:P

Witam po dłuższej nieobecności, podpinam się pod pytanie wyżej, potrzebuje jakiegoś dobrego gazownika godnego polecenia, sprawa jest dość poważna, także proszę o info :]
Świetne zdjęcia ze spotu ! Mam nadzieję, że jak wróce do PL końcem sierpnia to uda się coś zorganoziwać i wkońcu zawitam :)

Pozdrowienia z UK

Witam po dłuższej nieobecności, podpinam się pod pytanie wyżej, potrzebuje jakiegoś dobrego gazownika godnego polecenia, sprawa jest dość poważna, także proszę o info :]
Świetne zdjęcia ze spotu ! Mam nadzieję, że jak wróce do PL końcem sierpnia to uda się coś zorganoziwać i wkońcu zawitam :)

Pozdrowienia z UK
Gazownik to chyba w Samochodowce.

- - - Updated - - -

Co konkretnie do roboty?

Amortyzatory
Powrót