Paweł_
Nowy
- Auto
- Giulietta
Spot udany !! i powrot na Wegierskiej lewym pasem z Pawłem tez !! he he
kto pojechał wcześniej niech żałuje
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
kto pojechał wcześniej niech żałujena węgierskiej to poszliśmy aż miło
![]()
no trochę nas poniosłoTrzeba było na mnie zaczekać!
no trochę nas poniosłonie gniewaj sie
![]()
no trochę nas poniosło
Spocik miły i udany. A Aga w całości odzyskała alfę?
wlasnie zalujeCytat Napisał cichy2310 Zobacz post
kto pojechał wcześniej niech żałuje na węgierskiej to poszliśmy aż miło
Dzięki za zdjęcia, przyjemne dla okaFotek kilka ze Starego Sącza. TUTAJ
kto poleci jakis sklep gdzie maja wszystkie czesci na miejscu do alfy??? w okolicach i na terenie nowego sacza?? , i czy macie jakiegos dobrego mechanika ktory ogarnia włocha??![]()
Gazownik to chyba w Samochodowce.Witam po dłuższej nieobecności, podpinam się pod pytanie wyżej, potrzebuje jakiegoś dobrego gazownika godnego polecenia, sprawa jest dość poważna, także proszę o info :]
Świetne zdjęcia ze spotu ! Mam nadzieję, że jak wróce do PL końcem sierpnia to uda się coś zorganoziwać i wkońcu zawitam
Pozdrowienia z UK
Co konkretnie do roboty?kto poleci jakis sklep gdzie maja wszystkie czesci na miejscu do alfy??? w okolicach i na terenie nowego sacza?? , i czy macie jakiegos dobrego mechanika ktory ogarnia włocha??![]()
Samochodówka odpada bo tam nie obsługują mojej instalacji( STAG 300 )Gazownik to chyba w Samochodowce.