Lista N. Sącz

termniu jeszcze nie ustalamy:) najpierw musze poznać szczegóły co i jak i najchetniej taką alfinką po wirusie się przejechać żeby poczuć różnice:) niestety narazie inne wydatki więc pewnie dopiero po wakacjach będą pieniadze. ale w każdym bądz razie wpaśc do was mozna pogadać??

Miki ma zawirusowaną 156 1.9JTD 115KM więc demo car jest ;)
A wpaść pogadać zawsze można - czas na kawę zawsze się znajdzie.

ja z ciekawości zapytam, jaki byłby koszt zawirusowania 156 1.9JTD 115KM:) I o ile by sie poprawiły osiagi?:P

ja z ciekawości zapytam, jaki byłby koszt zawirusowania 156 1.9JTD 115KM:) I o ile by sie poprawiły osiagi?:P

Co do osiągów to okolice 140KM i 330-340Nm bez problemu - a czasem się da radę więcej wycisnąć - to już zależy od auta - Miki ma identyczny silnik ;)

A co do ceny - sprawdź PW bo mamy małą promocję dla Alfaholików ;)

Witaj
Stronkę mamy obecnie w przebudowie, bo uruchamiamy jeszcze kilka podstron (między innymi skleptuningowy.eu, usuwaniedpf.pl) więc chwile przestoju mamy.

Ile można u Ciebie wycisnąć? Napisz ile teraz masz koników, żebym wiedział dokładniej który masz silnik, bo 1.9JTD 16V występował w trzech wariantach mocy z tego co pamiętam.

Pozdrawiam
Marek (SS Tuning)

W Twoim przypadku z oryginalnych 140KM i 305Nm można zrobi ok. 165KM 360Nm.
Nie jest to żaden chip, ani gotowy soft - tylko program zrobiony od podstaw na bazie oryginału.
Czyli szczytujemy Twój oryginalny program, mierzymy wartości rzeczywiste przed, następnie modyfikujemy ori soft, wgrywamy, znów pomiary wartości rzeczywistych, jazda próbna i ewentualne dostrojenie/poprawki.

Pozdrawiam
Marek (SS Tuning)

Wizyta w SS tuning zaliczona:) narazie tylko orientacyjnie i podpięcie pod kompa.. ale jak wszystko pójdzie ok to zastrzyk mocy będzie za niedługo;) a i dzięki za dokręcenie śruby;)

W Twoim przypadku z oryginalnych 140KM i 305Nm można zrobi ok. 165KM 360Nm.
Nie jest to żaden chip, ani gotowy soft - tylko program zrobiony od podstaw na bazie oryginału.
Czyli szczytujemy Twój oryginalny program, mierzymy wartości rzeczywiste przed, następnie modyfikujemy ori soft, wgrywamy, znów pomiary wartości rzeczywistych, jazda próbna i ewentualne dostrojenie/poprawki.

Pozdrawiam
Marek (SS Tuning)

To rozumiem. O właśnie coś takiego mi chodzi. A jaki jest orientacyjny koszt takiej przyjemności?? Ile też ewentualnie kosztuje sam pomiar na hamowni?? Jakiego rodzaju posiadacie hamownie??

Czy ktoś się wybiera może na spot do Rymanowa? Pewnie nikt bo alfy się przecież psują a Wy macie 40 km więcej ode mnie i już bez lawety ani rusz. Ja mam assistance więc pewnie pojadę:)

Panowie co taka cisza? Robimy jakiś spot? Może w końcu odwiedzimy kolege Belfera??? I popatrzymy na słynne galerianki.......?

O ile kolega Belfer jeszcze nas zaprasza, bo pewnie już dawno się na nas obraził ;)

Amortyzatory
Powrót