Chyba nie, bo wczoraj w Starym Sączu czułem się jak podczas wojny klonów ;p widziałem 3 AR156 w ciagu pol godziny. Nie licząc mojej ;p
Chyba nie, bo wczoraj w Starym Sączu czułem się jak podczas wojny klonów ;p widziałem 3 AR156 w ciagu pol godziny. Nie licząc mojej ;p
a o ktorej godz. mniej wiecej je widzialeśś ? ?
ahaa, myslalem ze w godzinach rannych, bo ja tam sie platalem po Starym Saczu i Wegierskiej, hehe
to myslalem ze gdzies sie minelismy
No ja w czwartek zamarzłem a dokładnie paliwo ze statoil a podobno miało być do -35. No ale alfa Labomb'a zaciągneła moją do ogrzewanego garażu i rano odrazu lepiej. Teraz nowe paliwo i jest ok. Nie tankujcie na statoil.
Alfa Romeo
born not made
Przyznam się szczerze, jeśli stacja wygląda mi na starą, tandetną (min. statoil, nie wiem czemu) omijam szerokim łukiem... Orlen, rzadko Lotos a w sytuacjach bardzo krytycznych, ze strachu przed pustym bakiem Bliska.
znacie może jakiegoś dobrego mechanika w ns
---------- Post added at 17:54 ---------- Previous post was at 17:46 ----------
Myślałem o protescie paliwowym może by powtórzyc co wy na to ?
Ogólnie to jest plaga w tej firmie. Poleciał im Image na łeb, na szyję takim pogrywaniem z ludźmi. Sprawa wygląda tak, że chcąc zaoszczędzić na cenie zakupu nie wprowadzono tzw Arctic Diesel'a i efekty widać gołym okiem. Rozmawiałem z kolegą, który prowadzi gorlickie Statoil i ciężko mu było znaleźć logiczne wytłumaczenie na taki stan rzeczy.