Lista N. Sącz

Myślę że trzeba by było ustalić konkretny termin i wtedy dograć, więcej osób przegląda temat ale nie wszyscy się wypowiadają bez podanego terminu. Może jakieś propozycje kiedy ? i jedziemy :)

Panowie kolega z forum poszukuje pilnie mechanika z Sącza lub okolic któremu nie straszna będzie Alfa. Zna ktoś takiego? Bo ja już pare lat mam Alfe ale nie spotkałem w Sączu nikogo, kto jak się dowie o jaką marke auta się rozchodzi miał czas na najbliższy miesiąc.

Panowie kolega z forum poszukuje pilnie mechanika z Sącza lub okolic któremu nie straszna będzie Alfa. Zna ktoś takiego? Bo ja już pare lat mam Alfe ale nie spotkałem w Sączu nikogo, kto jak się dowie o jaką marke auta się rozchodzi miał czas na najbliższy miesiąc.

Wal do mnie na PW to może się do Gorlic wybierze do mojego kolegi, któremu nawet skrzynia selespeed nie straszna!

Witam kolegów z NS:) od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem alfy:) więc dopisuje się do listy alfamaniaków z Nowego Sącza. pozdrawiam i do zobaczenia na jakimś zlociku na drugi rok jak skończę ją remontować:)

Witam kolegów z NS:) od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem alfy:) więc dopisuje się do listy alfamaniaków z Nowego Sącza. pozdrawiam i do zobaczenia na jakimś zlociku na drugi rok jak skończę ją remontować:)

I jak Ci kolego idzie z remontowaniem Belli ? :)

powoli...mam trochę problemów z częściami...ale silnik już wyjęty i przez zimę będę go czyścił i wymieniał co się da:) jak już mam dostęp do wszystkiego to pasuje od razu wymienić wszystkie uszczelki itp, żebym potem nie miał problemów:)

powoli...mam trochę problemów z częściami...ale silnik już wyjęty i przez zimę będę go czyścił i wymieniał co się da:) jak już mam dostęp do wszystkiego to pasuje od razu wymienić wszystkie uszczelki itp, żebym potem nie miał problemów:)

Kolego to inforumj na bierząco jak Ci idzie reanimacja Belli :) Mam nadzieję że wkońcu w niedługim czasie będę mógł Cie zobaczyć na drodze :)

Pozdrawiam i powodzenia życzę :)

dzięki:) też mam nadzieję, że jakoś te prace przy alfie będą szły do przodu...pozdrawiam

a co tam. Jasło Alfa 164.
Nie tak daleko:)

Witam Kolegów.
Ja jestem od Limanowej, a dokładnie z Przyszowej.
Z kolegą Wegi miałem już okazję zamienić parę słów na forum, a co do reszty to nie.
Myślę ze na wiosnę zorganizujemy jakiś spocik w NS i będę miał okazje poznać większe grono. :)

To jak kolega z wioski się uaktywnił, to ja też witam wszystkich z NS.
A jak macie problem ze spotem to wpadajcie do nas, u nas przypadkiem trzy alfy się zebrały:-)a może być więcej:-)

Amortyzatory
Powrót