Jak będzie to się zobaczy, może.
Jak będzie to się zobaczy, może.
Alfa Romeo
born not made
ja pracuję...
Who's the evil man, who's the righteous man, and who's the shepherd???
i co z tym dzisiejszym spotkaniem.. ? ? bo Ja bym chwilee znalazł![]()
Dzisiaj nic nie wyszło, to może za tydzień w sobotę ma ktoś ochotę się przejechać Doliną Popradu? Wyjazd z Sącza potem Rytro, Piwniczna, Muszyna, Krynica, Nowy Sącz.
Alfa Romeo
born not made
No ciekawa opcja ale ja za tydzień w sobotę nie ruszam d... z domu. Mam pierwszy w miarę wolny weekend od dłuższego czasu i mam zamiar się obijać.![]()
tak myslalem ze nic z dzisiejszego spotu, wiec pojechalem na szliffa
dokladnie takiego samegoo jaki ma sie odbyc w sobote jak opisal trebor
tyle ze Ja wracalem Dolina Popraduale trasa super
![]()
Panowie, i co z tym wyjazdem do Krakowa na koncert charytatywny ?
bo czytalem temat i do tego piatku (27.04) trzeba sie okreslic czy sie jedzie, bo musi miec na 200% pewna liste. Bo tam zalatwia jakies parkingi itd..
wiec jedzie ktos od Nas, zeby napisac tam w temacie ile aut z Nowego bedzie...![]()
ja nie jestem w stanie potwierdzic teraz bo nie wiem jaki grafik mi wyjdzie w pracy, aczkolwiek jak tylko wolne będę miał i będą chetni to pojade, przeciez nam nie zabronią przyjechacPanowie gdzie polecacie zrobic zbieżnośc kół? byłem dzisiaj na 1 maja i stw że auto za nisko siedzi(?!?) i że laser nie złapie odpowiednio i nie podejmą się...
Who's the evil man, who's the righteous man, and who's the shepherd???
Noo, wiadomo przejechac sie mozna,t ylko zeby miejsce potem tam dla Nas bylo, hehe
Na 1-Maja nawet nie rob, bo Ja ich mam za płotem to nie raz sie widzi i slyszy jak Oni auta sprawdzaja, to szkoda gadac ( odcinki, i piski opon ), aa Ja robie na STW
Slyszalem ze na Wyspiańskiego gdzies majaa dobre przyrzady itd, alee nie wiem bo nie bylem tam, tylko slyszalem o Nich