Lista N. Sącz

Ufff dobrze, że zdążyłem belle umyć, bo właśnie bałem się tego fotografowania :cool:

Było fajnie i przyjemnie, poogladalem co nieco i od Pawła dowiedziałem sie gdzie sobie srodek AR urządze;)
Następny raz tez sie pisze jak tylko bede w ns;)

dzięki wszystkim spotowiczom za towarzystwo i że nie przegoniliście "dziadka":) całkiem spoko ekipa no i 12 autek na szybko się zjechało:hello:

No dziękuję wszystkim ślicznie. Zdjęcia jutro na serwer wrzucę jak powywalam niedoróby i jakąś sensowną panoramę skleję. Pozdrawiam.

tyle nas było że ze wszystkimi człowiek nie zdążył porozmawiać uczciwie, no ale oby z kolejnymi spotami frekwencja się utrzymała to i lepiej się poznamy i zaatakujemy wkońcu rynek w NS:) Pzdr!

PS: Kierownika zlotów już mamy hehe

Było fajnie i przyjemnie, poogladalem co nieco i od Pawła dowiedziałem sie gdzie sobie srodek AR urządze;)
Następny raz tez sie pisze jak tylko bede w ns;)

Środek w sensie kierownica, panel i inne? Znam człowieka, który takie badziewie robi:)

- - - Updated - - -

PS: Kierownika zlotów już mamy hehe

Raz człowieka nie ma a już go dymisjonują!!! Zaraz dostaniecie bana to Wam się rozjaśni dlaczego kierownikiem spotów w NS jest koleś z Gorlic:)

No dziękuję wszystkim ślicznie. Zdjęcia jutro na serwer wrzucę jak powywalam niedoróby i jakąś sensowną panoramę skleję. Pozdrawiam.

"Cza było kópić nokje en osiem"- ona sama skleja itp:)

Spocik wyszedł fajnie. Ogolnie super ludzie i fajnie wszystko wyszlo. Dzieki. A tak swoja droga to o co chodzilo z ochroniarzami bo juz pojechałem.

A można jaśniej? Bo ja blondyn...:)

Stwierdzili że ktoś musi reprezentować nasze zacne grono, i ten ktoś od następnego razu ma przyjść kilka godzin przed spotem i poinformować ich o tego typu imprezie na "ich" obiekcie.
No i wybrali Marka :)

Stwierdzili że ktoś musi reprezentować nasze zacne grono, i ten ktoś od następnego razu ma przyjść kilka godzin przed spotem i poinformować ich o tego typu imprezie na "ich" obiekcie.
No i wybrali Marka :)

Hehe. Dobre. Ale z tym meldowaniem to serio?! Przecież tam w jednym szeregu na parkingu jest czasem więcej VW niż naszych AR na jednym spocie...:) To już jest dyskryminacja czy tylko zazdrość?

Cytat Napisał LukeMazur Zobacz post
Było fajnie i przyjemnie, poogladalem co nieco i od Pawła dowiedziałem sie gdzie sobie srodek AR urządze
Następny raz tez sie pisze jak tylko bede w ns
Środek w sensie kierownica, panel i inne? Znam człowieka, który takie badziewie robi

Belfer to jak bede jechał to ogarne bo akurat wracam do domu przez Gorlice wiec moze bym wstapił i powiedział o co chodzi;)
Ogólnie mam jasne wnetrze wiec na jasno byłoby trzeba ogarnąc;)

Ogolnie narazie musze fele ogarnąc a potem zawieche i bedziemy nad tym myśleć;)

Belfer to jak bede jechał to ogarne bo akurat wracam do domu przez Gorlice wiec moze bym wstapił i powiedział o co chodzi;)
Ogólnie mam jasne wnetrze wiec na jasno byłoby trzeba ogarnąc;)

Ogolnie narazie musze fele ogarnąc a potem zawieche i bedziemy nad tym myśleć;)

Na razie to ja mam inne sprawy na głowie i szycie oraz oklejanie leżą. Ale zapraszam do "jaskini tuningu". Coś dobierzemy, coś wymyślimy.

Ale z tym meldowaniem to serio?!

Serio. Gadali że ludzie przychodzą do nich i mówią że coś się na parkingu stało i jakieś zamieszanie jest. Powiem Ci że przy ustawianiu się do zdjęcia był dzisiaj spory zamęt, więc ludzie mogli myśleć że Bóg wie co się dzieje...

noooo, zobaczyli tyle alf w jednym miejscu no i pomyśleli-pomóc trza, bo się pewnie fury popsuły....bo alfy to się psują na potęgę:P

Serio. Gadali że ludzie przychodzą do nich i mówią że coś się na parkingu stało i jakieś zamieszanie jest. Powiem Ci że przy ustawianiu się do zdjęcia był dzisiaj spory zamęt, więc ludzie mogli myśleć że Bóg wie co się dzieje...

No, niektórzy ludzie trochę dziwnie patrzyli tam dalej z parkingu:)

Po raz pierwszy bylem na spocie w NS i calkiem calkiem bylo, frekwencja niezla :)

Amortyzatory
Powrót