Cichy, jestem na 100% pewien że cię dzisiaj mijałem koło 8 ale nie pamiętam gdzie bo koleżanka mi beczała za uchem że nie zdążymy na maturę ;p
Cichy, jestem na 100% pewien że cię dzisiaj mijałem koło 8 ale nie pamiętam gdzie bo koleżanka mi beczała za uchem że nie zdążymy na maturę ;p
Pozdrowienia dla Tomka mam nadzieję, że błędy się nie powtórzą w razie czego kontakt masz. Może pojawisz się na jakimś spocie to sprawdzimy jeszcze raz albo podjedź do mnie.
Alfa Romeo
born not made
Trebor zamieniałeś się na Honde z kimś wczoraj???
Powiedzcie co zrobić w sytuacji gdy: zatankowałem auto na pewnej stacji (której ORLEN nazwy nie wymienię) po paru kilometrach auto zaczeło szarpać,ledwo dojechałem do domu. Potem zgasło i już nie zapaliło. Okazało się że w baku jest sam syf. Jakiś zielony płyn i inny syf. Mam szanse żeby mi chociaż za paliwo oddali?
Coś mi się wydaje że będą tak uparci że będą chcieli jakieś dowody. Albo powiedzą ci że to TY miałeś syf w baku i to nie ich wina.
Po pierwsze paragon a po drugie zapis tankowania na kamerach (o ile mieli). Poza tym pewnie zechcą ekspertyzę od rzeczoznawcy a potem ci podadzą specyfikacje paliw, które im dostarczono i wypną się tyłk.em! Ale zawsze możesz spróbować. Walka z wiatrakami. Podpowiem tylko, że badanie paliwa przez niezależną firmę to około 2500-3500 PLN a bez tego to raczej nic nie wskórasz. Polubownie można się z nimi dogadywać i od tego bym zaczął.
Widziałem - na światłach na zakręcie na Nawojowską - też pozdrawiam "i do następnego zobaczenia".
---------- Post added at 09:54 ---------- Previous post was at 09:43 ----------
Dziękuję za pomoc !! Wygląda, że po skasowaniu błędów wszystko jest w jak najlepszym porządku (kontrolka poduszek gaśnie normalnie po uruchomieniu silnika).
Dobrze też wiedzieć że moja 156 ma oryginalny przebieg.
W tym tygodniu popracuję nad zgaszeniem żółtej kontrolki świateł i podzielę się doświadczeniem.
Pozdrawiam !
Tomek