Gregory 156
Użytkownik
- Auto
- Alfa Romeo 156 2.0TS 155KM 32301 2000r
Ufff dobrze, że zdążyłem belle umyć, bo właśnie bałem się tego fotografowania 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Było fajnie i przyjemnie, poogladalem co nieco i od Pawła dowiedziałem sie gdzie sobie srodek AR urządze
Następny raz tez sie pisze jak tylko bede w ns![]()
PS: Kierownika zlotów już mamy hehe
Kierownika zlotów już mamy hehe
No dziękuję wszystkim ślicznie. Zdjęcia jutro na serwer wrzucę jak powywalam niedoróby i jakąś sensowną panoramę skleję. Pozdrawiam.
Raz człowieka nie ma a już go dymisjonują!!! Zaraz dostaniecie bana to Wam się rozjaśni dlaczego kierownikiem spotów w NS jest koleś z Gorlic
A można jaśniej? Bo ja blondyn...![]()
Stwierdzili że ktoś musi reprezentować nasze zacne grono, i ten ktoś od następnego razu ma przyjść kilka godzin przed spotem i poinformować ich o tego typu imprezie na "ich" obiekcie.
No i wybrali Marka![]()
Cytat Napisał LukeMazur Zobacz post
Było fajnie i przyjemnie, poogladalem co nieco i od Pawła dowiedziałem sie gdzie sobie srodek AR urządze
Następny raz tez sie pisze jak tylko bede w ns
Środek w sensie kierownica, panel i inne? Znam człowieka, który takie badziewie robi
Belfer to jak bede jechał to ogarne bo akurat wracam do domu przez Gorlice wiec moze bym wstapił i powiedział o co chodzi
Ogólnie mam jasne wnetrze wiec na jasno byłoby trzeba ogarnąc
Ogolnie narazie musze fele ogarnąc a potem zawieche i bedziemy nad tym myśleć![]()
Ale z tym meldowaniem to serio?!
Serio. Gadali że ludzie przychodzą do nich i mówią że coś się na parkingu stało i jakieś zamieszanie jest. Powiem Ci że przy ustawianiu się do zdjęcia był dzisiaj spory zamęt, więc ludzie mogli myśleć że Bóg wie co się dzieje...