Lista N. Sącz

Pozdro wracam po dłuższej przerwie. Szukam znowu alfy mam nadzieję, że coś w miarę szybko ogarnę.

Witam wszystkich :)

Panie i Panowie z NS mam pewien problem i zarazem prośbę.

Prawdopodobnie uszkodził mi się przełącznik podnoszenia szyb od strony kierowcy.
Bardzo prosiłbym kogokolwiek z NS i okolic czy nie udostępnił by mi tego panelu na dosłownie sekundę żebym mógł sprawdzić czy to wina panelu oraz chciałbym zamknąć okna :D
Dojechał bym w podane miejsce gdziekolwiek w okolicach.

Moja alfa to 147 1.6 TS 3D

Bardzo proszę o odzew.
Pozdrawiam.

Pozdro dla ludzi którzy dzisiaj pozdrawiali mnie jadąc z przeciwka w NS, to był mój pierwszy szlif Alfą Romeo GT i to naprawdę było bardzo miłe !

Panowie ogarnia ktos z Was robienie logow i mialby czas zeby to zrobic u mnie ? Mam problem z kopceniem w swojej 159

Pozdrawiam alfistów sądeckich. :) Jak tam wasze bryki się spisują? :)
Rafał kiedy spot na 10-lecie tematu?

Pozdrawiam alfistów sądeckich. :) Jak tam wasze bryki się spisują? :)
Rafał kiedy spot na 10-lecie tematu?

Ja do mojej 166 blacharza dobrego szukam. Górny wahacz postanowił sprawdzić co się w komorze silnika dzieje i lewe koło trochę krzywo stoi:) Michał myślę że pasuje coś wymyślić w temacie spotu. Jestem otwarty na propozycje. Robisz nadal fotki? Potrzebny mi fotograf z dobrym sprzętem:)

Dobrym sprzętem dysponuję ale trzeba jeszcze do tego dobrego fotografa. ;)

Dobrym sprzętem dysponuję ale trzeba jeszcze do tego dobrego fotografa. ;)

Nie bądź Michałku taki skromny! Potrzebuję zrobić parę fotek moich "wyrobów" żeby ładnie na stronie internetowej wyglądały. Bo te z telefonu słabo wyglądają...

Ostatnia edycja:
Pozdro 600 kto jeszcze tu bywa , grupa umarła widzę śmiercią naturalną:(

Teraz to będą spoty w Gorlicach po Euro Rtv Agd:)
Swoją drogą pewnie na FB się większość dogaduje.

Tam też szału nie ma ;) czemu to stelvio takie drogie , kupiłbym i rozruszał towarzystwo:D:P

Ty już wypisany jestes������������

- - - Updated - - -

Pasuje się spotkać gdzieś stara brygada. Może jakiś noworoczny w Gorlicach albo Sączu? Myślcie chlopocki

W Gorlicach mam fajną miejscówkę na spot. Sącz 40 km a Dębica i okolice też nie jakoś szczególnie daleko:)

- - - Updated - - -

Tam też szału nie ma ;) czemu to stelvio takie drogie , kupiłbym i rozruszał towarzystwo:D:P

Na potrzebę spotu pożyczę Ci któreś 147 albo GT:)

Belferek ja jestem za, a nawet przeciw. Mozemy tez na narty pojechać na magure i spota narciarsko-alfiarskiego zrobic

Ty już wypisany jestes������������

- - - Updated - - -

Pasuje się spotkać gdzieś stara brygada. Może jakiś noworoczny w Gorlicach albo Sączu? Myślcie chlopocki

Wszystko pod kontrolą :) alfę belfer pożyczy i można spota robić jestem za !:)

Amortyzatory
Powrót