Lista N. Sącz

To fajnie. Ale cos sie cisza zrobila... Spotkamy sie we dwoch??? Wczesniej wiecej osob zapewnialo ze przyjada... Moze cos sie ruszy. Ide spac bo jutro wyjazd do Polski, 1800 kilometrow przed moja bella mam nadzieje ze spisze sie jak zawsze bez problemowo. Bede na forum dopiero we wtorek.

Szerokiej drogi :) Napewno będzie bezawaryjnie :)

Może zamiast stać pod realem, albo na jojku spotkamy się u nas w firmie?
Okolice Sucharskiego (Batalionów Chłopskich 35, przed piekarnią "Harnaś").
Miejsca do parkowania są, a i chyba lepiej będzie pogadać przy kawie (lub piwie ;)) niż stać na parkingu - szczególnie biorąc pod uwagę pogodę.

Witam witam Kolegów. Dopiero co wynalazłem temat. Jeśli czas pozwoli to podskoczę do NS ;)

Witam. Dotarłem do Sącza. Alfa sprawowała się dobrze tylko pojawił się jakiś wyciek oleju, dolałem go na trasie prawie 2,5 litra. Gdzie się zatrzymałem tam zaraz plama....
Widze że coraz więcej ludzi chętnych na spot co mnie bardzo cieszy. Tylko dogadajmy sie w końcu gdzie i dokładnie o której.

Może zamiast stać pod realem, albo na jojku spotkamy się u nas w firmie?
Okolice Sucharskiego (Batalionów Chłopskich 35, przed piekarnią "Harnaś").
Miejsca do parkowania są, a i chyba lepiej będzie pogadać przy kawie (lub piwie ;)) niż stać na parkingu - szczególnie biorąc pod uwagę pogodę.

Pomysł bardzo dobry!

---------- Post dodany o godzinie 09:41 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 09:40 ----------

Witam witam Kolegów. Dopiero co wynalazłem temat. Jeśli czas pozwoli to podskoczę do NS ;)

To może pojedziemy w dwupaku...? Jak coś to pisz na PW. Ja na 90% pojadę.

To zdecydujcie się czy pasuje wam spotkanie u nas w firmie, żebyśmy wiedzieli jak niedzielę planować ;)
Kilkanaście aut będzie można spokojnie zaparkować, pizzeria za rogiem, knajpa naprzeciwko ;))

To zdecydujcie się czy pasuje wam spotkanie u nas w firmie, żebyśmy wiedzieli jak niedzielę planować ;)
Kilkanaście aut będzie można spokojnie zaparkować, pizzeria za rogiem, knajpa naprzeciwko ;))

Według mnie najlepsza propozycja. W razie deszczu można na pizzę wstąpić lub coś mocniejszego (to dla tych co tramwajem przyjadą...).

Według mnie najlepsza propozycja. W razie deszczu można na pizzę wstąpić lub coś mocniejszego (to dla tych co tramwajem przyjadą...).

Pizzę nam doniosą ;) a co do spożywania alkoholu - któż powiedział, że zlot się nie przeciągnie ;) hehehe

Myśle,że to dobry pomysł spotkać się koło piekarni Harnaś.A co do godziny to 16 odpowiada.

Ostatnia edycja:
Nam również godzina 16 jak najbardziej pasuje - myślę więc że co do czasu i miejsca nie mamy wątpliwości.

Teraz pasowałoby zrobic listę obecnych (dopisujcie sie):
-sstuning
-Miki74_06

Ja też będę obowiązkowo tylko raczej Lancia bo Alfa już została sprzedana dla innego Alfisti. Więc obserwuję temat i mi odpowiada każdy termin i każda godzina.

Kurcze ja jestem na kupnie nowej Belli, także jeżeli do 20 się wyrobie to przyjade się pochwalić :) Ale nic nie obiecuje dlatego żeby nie robić problemu to nie dopisuje się do listy, mam nadzieję, że w razie czego miejsce wolne przy stole rodzinnym się znajdzie ?:P

Pozdrawiam

-sstuning
-Miki74_06
-laska
-alfaholik-Bioły
-Belfer27
-gordon771

Amortyzatory
Powrót